0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Sinterklaas heeft vraag aan kinderen

Donderdag 21 november 2002

BIDDINGHUIZEN - Van de correspondentiepiet - Dag lieve kinderen, hebben jullie ons gezien op televisie zaterdag? We zijn er… of nou ja, in Nederland dan.

Op de boot moest Sinterklaas eerst nog een ander probleem oplossen voor het Sinterklaasfeest in Biddinghuizen. Want een feest in het Koetshuis zat er niet in dit jaar.

In de Voorhof
Sinterklaas heeft zijn Hoofd Piet veel laten bellen, faxen en e-mailen en nu is het gelukt: de kindermiddag met Sinterklaas en de Sjoow kids komen in ‘De Voorhof’! Sinterklaas is blij met die plek, vroeger kwam hij natuurlijk vaak in de kerk. Komen jullie allemaal na de intocht (13.00u aankomst Sint aan de kade) naar de Voorhof? Het wordt een spetterende middag volgens de Luisterpieten ! (Deze middag duurt van 14.00 u tot 17.00 u)

Waar ligt Biddinghuizen?
Maar ja, eerst moeten we Biddinghuizen natuurlijk wel weten te vinden. Denkpiet heeft nog lang nagedacht over waar Biddinghuizen is, zij weet nog niet hoe het allemaal moet zaterdag. Gelukkig kreeg ze een heel goed idee. De kinderen kunnen Sint en zijn Pieten laten zien waar Biddinghuizen is!

Zakdoek mee
Als iedereen die naar de kade komt een grote zakdoek meeneemt, dan kunnen jullie heel hard zwaaien en weet de Stuurpiet waar hij moet stoppen! Een rode zakdoek zou het mooiste zijn, dat is de lievelingskleur van Sinterklaas, maar een andere kleur is natuurlijk ook goed. Zwaaien jullie heel hard als jullie de boot van Sinterklaas zien? Dan zwaaien wij heel hard terug en zien we jullie zaterdag.

Sint op bezoek
En ben je ziek zodat je zelf niet bij Sinterklaas kunt komen? Vraag dan aan je ouders of ze bij de C1000 een briefje met jouw naam en adres in de Sinterklaasbus doen. Dan komt Sint of komen de Pieten gewoon bij jóu langs.

Tot zaterdag allemaal !
PS. Hebben jullie je schoen al gezet?

Aankomst Sinterklaas aan de kade: 13.00 u
Kindermiddag in de Voorhof: 14.00 u tot 17.00 u


De Sint

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek Sinterklaas
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top