Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Gemeente geeft uitleg over Koetshuis

Dinsdag 3 december 2002
Gemeente geeft uitleg over Koetshuis
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Donderdag aanstaande zal wethouder Braaksma tijdens de persbijeenkomst in het Gemeentehuis de heropening van Het Koetshuis toelichten. Vandaag werd officieel bekend gemaakt dat Het Koetshuis vrijdag weer open gaat. Onderstaand persbericht kwam vanmiddag binnen bij de redactie.

Nadat afgelopen woensdagavond de leden van de Vereniging Dorpsbelang Biddinghuizen besloten dat het beheer van ’t Koetshuis beter door de gemeente zou kunnen worden vormgegeven, heeft de gemeente de nodige stappen genomen om te bevorderen dat het dorpshuis zijn normale plek in de Biddinghuizer gemeenschap weer zal kunnen innemen.

Op dit moment wordt gewerkt aan de oprichting van een stichting Multifunctioneel Accommodatiebeheer Dronten. De gemeente is bereid deze stichting te subsidiëren voor het vormgeven aan en uitvoeren van het beheer van het gehele dorpshuis. Tegelijk worden afspraken voorbereid om te komen tot de noodzakelijke overdracht van taken tussen Vereniging Dorpsbelang en de nieuwe Stichting.

6 december open
Al deze acties hebben tot doel ’t Koetshuis op korte termijn weer open te stellen. Deze opening zal aanstaande vrijdag 6 december een feit zijn. Het Koetshuis is dan meer dan 4 weken gesloten geweest. In eerste instantie zal de bar van het dorpshuis nog niet worden geopend en worden nieuwe afspraken gemaakt met gebruikers. In elk geval de eerste weken zal het dorpshuis nog alleen ruimte kunnen bieden aan de activiteiten die worden ontplooid door de structurele gebruikers van ’t Koetshuis. Over de precieze invulling worden met de gebruikers nog nadere afspraken gemaakt.

De gemeente betreurt het dat het tot een sluiting van het dorpshuis heeft moeten komen, maar ziet de heropening van ’t Koetshuis als een nieuwe start. Die nieuwe start ziet de gemeente met vertrouwen tegemoet.

Cluster communicatie Gemeente Dronten / Redactie BHZ-Net

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Koetshuis
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top