Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Oud en nieuw op schema

Maandag 16 december 2002
Oud en nieuw op schema
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De organisatie van het oudejaarsnachtfeest ligt op schema. Dat lieten bestuursleden van Neptunus weten nadat de soos afgelopen vrijdag voor het eerst de deuren weer opende.

Door de sluiting van Het Koetshuis en het daarna nog dichthouden van de bar, duuurde het langer dan verwacht voor de soos weer open kon. Afgelopen vrijdag waren de deuren, onder grote belangstelling, weer geopend. Traditioneel is december een drukke maand voor de jongerensoos, omdat kerst en oud en nieuw in aantocht zijn.

In de kou
Een maand geleden werd er nog getwijfeld aan het doorgaan van het grootste feest van Biddinghuizen met de langste traditie: oudejaarsnacht. Toen werd er uiteraard op aangedrongen bij Dorpsbelangen en de gemeente Dronten om, ongeacht de vorderingen rondom Het Koetshuis, in ieder geval met oud en nieuw Het Koetshuis open te laten gaan. "350 tot 400 bezoekers laat je niet in de kou staan," liet een bestuurslid van de soos weten.

Naar wens
Gelukkig lijkt alles op tijd op zijn plaats te komen en gaat het feest gewoon door. "Wat dat betreft gaat alles naar wens, al zouden we nog steeds mensen kunnen gebruiken die 's nachts een helpende hand willen toesteken."

Voor meer informatie en aanmelden als vrijwilliger: mail naar info@soosneptunus.tk

Redactie BHZ-Net

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Koetshuis
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top