Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

AquaDarts gaat toernooien spelen

Maandag 13 januari 2003

BIDDINGHUIZEN - Dartvereniging AquaDarts uit Biddinghuizen gaat in 2003 6 onderlinge toernooien gooien met de Bull Dokkies uit Dronten. Beide verenigingen nemen de organisatie van drie toernooien voor hun rekening.

Per toernooi kunnen er punten worden gewonnen door de spelers van de respectievelijke verenigingen. En per toernooi wordt de overwinning van het toernooi beloond met de wisselbokaal.

Aan het eind van het seizoen worden de punten van de betreffende verenigingen opgeteld. De vereniging met de meeste punten aan het eind van het seizoen of bij het 3x achter elkaar winnen van een toernooi komt in het bezit van de wisselbokaal.

40 en 30 deelnemers
Bij Aqua Darts kunnen maximaal 40 deelnemers meedoen aan een toernooi, bij de Bull Dokkies kunnen maximaal 30 deelnemers meedoen. Het ligt in de bedoeling om per toernooi een ongeveer even groot deelnemersveld per vereniging in te laten schrijven.

Geen open toernooien
Lep op: dit zijn geen 'open' toernooien. De deelname is dus voorbehouden aan geregistreerde leden van de beide verenigingen. En de toernooien worden op basis van voorinschrijving (dus een vooraf vastgesteld deelnemersveld) gegooid.

Het eerste 'Nieuwjaarstoernooi' is ondertussen afgewerkt in 't Dok in Dronten. Het tweede toernooi (Valentijnstoernooi) wordt gehouden op het Aquacentrum op 14 februari 2003.

Bron: Website AquaDarts

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Darts
HediBouw HediBouw
Bouwen in Agrarisch, utiliteit en woningen
Noorderbaan 38
8256 PR
Biddinghuizen
T 0321-331649
F 0321-332204
E info@hedibouw.nl
W http://www.hedibouw.nl/
HediBouw
HediBouw
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top