Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Flevolamb Flevolamb
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Nieuw beleid in het Koetshuis

Woensdag 29 januari 2003
Nieuw beleid in het Koetshuis
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - In de afgelopen weken is door het bestuur van de Stichting Multifunctioneel Accommodatiebeheer hard gewerkt aan het opstellen van nieuwe richtlijnen voor het beheer van dorpshuis ’t Koetshuis in Biddinghuizen.

Doelstelling van de Stichting is een vernieuwd, professioneel beheer van het dorpshuis. Het streven is de bezettingsgraad van het dorpshuis te verhogen om zo het dorpshuis tot “het kloppend hart” van Biddinghuizen te maken.

Het bestuur van de Stichting wordt gevormd door Antoon de Schutter (voorzitter), Hans Bügel (secretaris), Wouter Dekkers (penningmeester) en Peter Dekker.

Nadat de Vereniging voor Dorpsbelangen Biddinghuizen het beheer had overgedragen, werd op 6 december 2002 in eerste instantie het dorpshuis weer opengesteld voor de vaste gebruikers. In de maand december werd daarbij, als tegemoetkoming in het ongemak, door de stichting in overleg met de gemeente geen zaalhuur in rekening gebracht. In eerste instantie was het bargedeelte van het dorpshuis beperkt geopend, maar door de inspanningen van de beide beheerders kon de dienstverlening op dat punt snel weer worden gestart.

Nieuwe werkwijze
Een vernieuwde werkwijze is wel gewenst. Inmiddels wordt de laatste hand gelegd aan een gedegen uitwerking van de plannen voor de toekomst.

Hogere consumptie- en huur prijs
Het bestuur van de Stichting heeft daarbij vastgesteld dat de prijzen voor barconsumpties verhoogd zullen moeten worden, zoals ook elders gebruikelijk, om de activiteiten in het dorpshuis verantwoord en duurzaam vorm te kunnen geven.

Daarnaast wordt een nieuw systeem van huurprijzen voor de zalen ingevoerd in overleg met de gemeente. De gemeente is bereid via het gemeentelijk subsidiebeleid huurders tegemoet te komen als een huurverhoging tot problemen zou leiden.

Beide nieuwe prijssystemen (bar- en huurprijzen) zullen op 1 februari 2003 van kracht worden.

Alle gebruikersgroepen worden daarover nog nader schriftelijk geïnformeerd. Het bestuur van de Stichting zal ook met alle gebruikers gesprekken voeren. De inbreng van de gebruikers wordt namelijk zeer gewaardeerd.

Bron: Stichting Multifunctioneel Accommodatiebeheer

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Koetshuis
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 11.4 °C
  • 0.0 mm
  • 16.6 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2020
BHZNet Tourmanager 2020 BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top