Adm. Financiële Advisering Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Opwekking weer in Biddinghuizen

Dinsdag 18 maart 2003

BIDDINGHUIZEN - Op het evenemententerrein van Six Flags in Biddinghuizen wordt van 6 t/m 9 juni de jaarlijkse pinksterconferentie van Opwekking gehouden.

Het is dit jaar de 33e editie van de interkerkelijke conferentie die vorig jaar nog door 30.000 mensen werd bijgewoond. Ongeveer tienduizend mensen kampeerden op het evenemententerrein in de polder.

Voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 12 jaar zijn er zes verschillende programma‘s (afgestemd op de diverse leeftijden), waarin ze op feestelijke en creatieve manier horen - en zien - over God en de Bijbel.

Tienerterrein
Tieners kunnen op hun eigen terrein terecht voor fun & action, heftige muziek, radicale prediking en bemoediging. Een enthousiast team van jongeren onder leiding van Willem de Vink bereidt het HQ-Event voor: een spetterend en creatief programma voor jongeren van 17 t/m 25 jaar.

Opwekkingsliederen
Een aantal sprekers staat al vast: Marcos Witt; Otto de Bruijne, Teun van der Leer en Kees Goedhart. Speciaal voor ouders met kinderen is Jim Weidman, directeur van Focus on the Family (een organisatie die zich bezighoudt met geloofsoverdracht binnen het gezin), uitgenodigd. Uiteraard zal de conferentie muzikaal omlijst worden, met veel aandacht voor de nieuwe Opwekkingsliederen, die ieder jaar met Pinksteren uitgebracht worden. Op de Wereld Evangelisatie Beurs (WEB) zijn meer dan zeventig informatiestands te vinden op het gebied van zending en evangelisatie.

Informatie en aanmeldingsformulieren kunnen aangevraagd worden bij Opwekking, Ruitenbeek 16, 3881 LW Putten. Telefoon: (0341) 35 26 41. E-mail: info@opwekking.nl. Aanmelding kan tevens via www.opwekking.nl.

Bron: Apeldoornse Courant

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 2.0 °C
  • 0.0 mm
  • 11.6 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top