Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Flevolamb Flevolamb
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Zaterdag uitvoering Maris Sonores

Donderdag 3 april 2003
Zaterdag uitvoering Maris Sonores
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Algemene Muziekvereniging Maris Sonores uit Biddinghuizen geeft op zaterdag 5 april haar jaarlijks concert in kerkcentrum De Voorhof.

De fanfare en de malletband zullen deze avond muzikaal verzorgen. Voor de majorettes staat er in juni een uitvoering op het programma. De fanfare en de malletband zijn natuurlijk in Biddinghuizen zelf bekend van de straatoptredens met o.a. sinterklaas en Koninginnedag, en het brengen van serenades bij 40- of meerjarige bruiloften. Verder traden zij de afgelopen jaren ook op tijdens het Lowlands Muziekfestival. Maar wist u dat zij letterlijk nog veel meer in hun mars hebben? Het hele jaar door worden op wekelijkse repetities veelsoortige stukken ingestudeerd en met veel plezier gespeeld.

Twee onderdelen
De fanfare bestaat uit twee onderdelen. Het fanfarekorps staat sinds november 2002 onder leiding van de heer A. Rutten. Met hem als dirigent zullen zij moderne, klassieke, bekende en minder bekende muziek ten gehore brengen.

Leerlingenorkest
Hiernaast is er een leerlingenorkest, wat zich op deze avond ook zal laten horen. Dit leerlingenorkest bestaat uit jeugdleden, waarvan sommigen pas kort geleden zijn begonnen en wat oudere leden, ter ondersteuning. Enkele oudere leden zijn ook pas over gestapt op een ander instrument. Ook vorig jaar hebt u een aantal van deze leerlingen al kunnen horen spelen. Het leerlingenorkest staat ook onder leiding van de heer A. Rutten.

Malletband
Als derde onderdeel van de avond zal de malletband zich presenteren. Een malletband bestaat uit melodisch en ritmisch slagwerk. Het melodisch slagwerk bestaat onder andere uit xylofoons en het ritmische slagwerk uiteraard uit diverse soorten trommels. Zij zullen eveneens muziekwerken brengen die u bekend en minder bekend in de oren zullen klinken, maar die zeker de moeite waard zijn om naar te komen luisteren. De malletband staat onder leiding van de heer G. Mulderij.

De moeite waard
Alle muzikanten hopen dat u die avond vrij kunt maken om naar hen te komen luisteren.
Het is zeer zeker de moeite waard!

De avond begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Muziekliefhebbers van alle leeftijden worden van harte uitgenodigd uit voor deze boeiende avond.

Bron: Website Maris Sonores

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Maris Sonores
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top