Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Adm. Financiële Advisering Kafa
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Zeldzaam tevreden over Zwols uitstapje

Zondag 6 april 2003

BIDDINGHUIZEN - De Biddinghuizer band Zeldzaam gaf afgelopen vrijdag een optreden bij de Stichting Zwols Popfront in Zwolle. Ondanks de niet-drukbezochte avond was de band wel tevreden.

"We waren vooral blij weer eens een optreden te doen," vertelde gitarist Pieter Leendertse. "Gelukkig hadden we vooraf op niet teveel publiek gerekend, zodat het bezoekersaantal zeker niet zou tegenvallen." In de popzaal waren ongeveer 30 mensen aanwezig om naar de verrichtingen van de Biddinghuizers te kijken en luisteren, waaronder een aantal 'eigen fans'.

Moeilijk
Met name tijdens de eerste set van 11 nummers liet de band zich van een goede kant horen. "Ondanks dat er niet veel publiek is, moet je natuurlijk wel alles geven," verklaarde drummer Ronald van den Tempel. "Tijdens de eerste set lukte dat uitstekend. Het was jammer dat er wat dingetjes tegenzaten in de tweede set. Speel je in een volle zaal, dan trekt je je op aan het publiek en herstel je snel. Nu duurde het wat langer voor we onze draai weer konden vinden."

Cultus Inn Dronten
Zaterdag aanstaande is het volgende optreden van Zeldzaam. Ze zullen dan meewerken aan een avond voor de Loopgroep Biddinghuizen die geld inzamelen voor de Roparun. Tezamen met de Dronter formatie Hertz wordt een avond gevuld in de Cultus Inn in Dronten. Nadere details over dit optreden volgen in de loop van deze week.

Redactie BHZ-Net

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Zeldzaam
Zeldzaam Zeldzaam
IJzersterk in eenvoud
p/a Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@zeldzaam.net
W http://www.zeldzaam.net/
Zeldzaam
Zeldzaam
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top