Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Darttoernooi BAS Voetbal groot succes

Zondag 6 april 2003

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen zaterdag werd er door zowel de jeugd als senioren gestreden om de felbegeerde titel "Beste darter BAS-voetbal". 's Middags was het de beurt aan de jeugd om hun krachten te meten aan het bord en 's avonds mochten de senioren en dames zich melden op het strijdtoneel.

Tevens werd er 's avonds een verloting gehouden waarvan de opbrengst ten goede komt van de jeugd.

Jeugdtoernooi
29 junioren hadden zich ingeschreven voor het Jeugddarttoernooi BAS-voetbal. Er werd bij dit toernooi gespeeld met een winnaars- en verliezersronde. Indien een speler zijn eerste wedstrijd verloor in de winaarsronde, dan kreeg hij via de verliezersronde alsnog de kans zich te bewijzen. In het begin van de middag werden wedstrijden in een snel tempo afgewerkt, later zakte het niveau ietsjes, maar in de kwart- en halve finale en finale werd het niveau weer omhoog geschroefd.

Uiteindelijk moest Marco van Someren zich in de finale gewonnen geven, waardoor Tom van Woerkom zich een jaar lang de beste Jeugddarter van BAS-voetbal mag gaan noemen. In de kleine finale won Damirie Boutkamp van Roy Hendriks. Door zowel organisatie als jeugd werd tevreden terug gekeken op het toernooi.

Senioren
's Avonds werd er door 40 senioren fanatiek gestreden om de titel "Beste darter BAS-voetbal". Voor aanvang van het toernooi werd geloot met welke koppels er gegooid zou gaan worden. Ook dit toernooi werd gespeeld met een winnaars- en verliezersronde. Gedurende de hele avond werd er één 180 gegooid: door Robert van Dam. De hoogste finish kwam op naam van Johan Amsing die met 3 pijlen een 102 finish noteerde.

Gerjan en Peter de besten
In de finale van de winnaarsronde werd er door het koppel Peter van Gilst en Gerjan Westerhof, als favoriet, nipt gewonnen van Bjorn Muller en Hein van Vliet (4-3) waarmee zij dus de eerste plek en wisseltrofee wisten te bemachtigen. De kleine finale van de winaarsronde werd een prooi voor Theo van Someren en Martijn Spoelstra waarmee ze de derde plek opeisten.

Ook in de verliezersronde werden er veel spannende partijen gegooid, uiteindelijk moesten Dian en Johan hun meerdere erkennen in het trainerskoppel Haijo Dodde en Stefan Tolhoek (3-2).

Loterij
Vóór aanvang van de halve finales werd er tevens een loterij gehouden. Deze loterij, met een schitterend scala aan prijzen, werd mede mogelijk gemaakt door sponsoring van de C1000 van Jan Schuurhuis en Twins van Gert Bies - hiervoor namens BAS-voetbal nogmaals dank. Dankzij de opbrengst van deze loterij kunnen wederom evenementen voor de jeugd georganiseerd gaan worden.

Terugkijkend, kan mede dankzij de vele positieve reacties van jeugd en senioren geconcludeerd worden dat het darttoernooi een groot succes was. Volgend seizoen zal dus wederom gestreden gaan worden om de titel "Beste darter BAS-voetbal".

Organisatie Darttoernooi BAS-voetbal / Bron: BASVoetbal.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Darts
HediBouw HediBouw
Bouwen in Agrarisch, utiliteit en woningen
Noorderbaan 38
8256 PR
Biddinghuizen
T 0321-331649
F 0321-332204
E info@hedibouw.nl
W http://www.hedibouw.nl/
HediBouw
HediBouw
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top