Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Laatste wedstrijden

Dinsdag 8 april 2003

BIDDINGHUIZEN - Aankomende zaterdag spelen de basketballers van BAS Basketball hun laatste wedstrijden van het seizoen. 3 van deze wedstrijden vinden plaats in Het Koetshuis te Biddinghuizen.

Om 16.15 spelen de Jongens Aspiranten tegen de Red Giants uit Meppel. Red Giants is de kampioen uit de competitie van de Jongens Aspiranten en de jongens zijn zelf 2e in de competitie. De vorige wedstrijd is geëindigd in een gelijkspel en ook deze wedstrijd belooft bijzonder spannend te worden. Zeker omdat de jongens wat recht hebben te zetten na de blamerende wedstrijd van vorige week in Emmeloord.

Heren 2
Na deze wedstrijd staat Heren 2 tegen Isala uit Deventer op het programma. De wedstrijd begint om 18:00. Heren 2 moet deze wedstrijd winnen om 6e te worden in de competitie. Na een goede start van het seizoen moet er nog alle moeite gedaan worden om deze plek te behalen. Maar na 2 goede wedstrijden (of gedeeltes) is er goede hoop.

Kampioen
De laatste thuiswedstrijd van het seizoen wordt gespeeld door, de inmiddels al Kampioen, Heren 1. Zij spelen om 20:00 tegen Z.A.C. uit Zwolle. Dit is dezelfde tegenstander als in de kampioenswedstrijd van Heren 1. Heren 1 zal zorgen voor een spectaculaire afsluiting van het seizoen.

Toernooi voor mini's
Behalve deze thuiswedstrijden spelen de mini's van B.A.S. Basketball tussen 9.00 en 16.30 een toernooi op Urk. De mini's hebben er veel zin in en zijn vastbesloten een paar wedstrijden te gaan winnen.

Om 21:00 spelen de Dames van B.A.S. Basketball hun laatste wedstrijd in Arnhem. Als de dames deze wedstrijd winnen eindigen ze als 4e in de competitie. Ze hebben dan een gelijk aantal punten als BCA uit Apeldoorn. Maar het onderlinge resultaat (B.A.S - BCA 40 - 46 en BCA - B.A.S. 59 - 67) levert een positief resultaat van 2 punten in het voordeel van B.A.S. Basketball.

Kortom met een druk programma's komt zaterdag een eind aan een enerverend basketball seizoen in Biddinghuizen.

Sportredactie BHZ-Net / afdeling Basketbal - Bron: BAS Basketball.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Basketbal
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 19.3 °C
  • 0.0 mm
  • 25.4 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top