Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Six Flags opent deuren

Maandag 14 april 2003

BIDDINGHUIZEN - Pasen komt eraan en dus gooien de Nederlandse attractieparken weer de poorten open. Het publiek zal in het nieuwe seizoen tevergeefs zoeken naar grote, nieuwe attracties of spectaculaire achtbanen. Terug naar de basis, lijkt het motto voor 2003. En dat betekent vooral veel nieuwe shows, themafeesten en speciale activiteiten.

Six Flags geeft geen cijfers over bezoekersaantallen maar had naar schatting ruim 1,5 miljoen bezoekers in 2002.

Six Flags in Biddinghuizen houdt dit jaar even de hand op de knip. Dit seizoen dus geen uitbreiding van het imposante aantal achtbanen. Nieuw is wel de show Return to King Solomon's Mines' een vervolg op de bijna gelijknamige stuntshow die al een jaar of acht draait. Eind mei gaat deze nieuwe show in première. De show rond Batman is geschrapt. Wel is hij nog regelmatig met zijn mobiel in het park te zien, al dan niet samen met Looney Tunes als Bugs Bunny en Tweety.

Festivals
Verder gaat Six Flags verder op de ingeslagen weg van festivals. Nieuw is het World of Carnivals, een muziekfeest op 28/29 juni en 5/6 juli.

Voor het najaar staan weer een Wild West-feest (13, 14, 20 en 21 september) en Halloween-festiviteiten gepland (elke vrijdag en zaterdag in oktober).

18 april open
Six Flags Holland is geopend van 18 april tot en met 26 oktober, dagelijks vanaf 10.00. De sluitingstijd varieert per seizoen.

In de zomer 14 juli-24 augustus- is het park tussen 10.00 en 21.00 uur geopend. De toegang bedraagt 23 euro per persoon.

Bron: Eindhovens Dagblad

nieuwsrubrieken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 3.5 °C
  • 0.2 mm
  • 5.7 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top