Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kafa Kafa

Benefiet in Cul druk bezocht

Maandag 14 april 2003

BIDDINGHUIZEN - De loopgroep Biddinghuizen kan tevreden zijn over het druk bezochte benefietconcert afgelopen zaterdag in Cultus Inn in Dronten.

Ten goede van de RopaRun werd deze avond mede-georganiseerd door Jongeren 19Nu. De bands Hertz uit Dronten en Zeldzaam uit Biddinghuizen verleenden belangeloos medewerking aan de avond en maakten er een geslaagd uitje van.

Goede start van Zeldzaam
Om 23.00 uur startte Zeldzaam met hun 45 minuten durende optreden en het was zichtbaar dat de heren genoten van publiek en omgeving. In één van hun beste optredens met eigen nummers tot nu toe werd nog wel een terugblik opgenomen. Precies vier jaar geleden trad de band voor het eerst op in de Cultus Inn - toen nog met feestmuziek. Als dank voor de steun van 19Nu sloot de band het optreden dan ook af met één feestnummer.

Hertz maakte de avond daarna af met eveneens een spetterend optreden. De op elkaar ingespeelde musici wisselden oude en nieuwe covers in hoog tempo met elkaar af en kregen de dansvloer in Dronten eenvoudig in beweging. Tot 2.00 uur duurde het anderhalf uur durende optreden van de Dronter band, waarna tevreden bezoekers hun huizen weer konden opzoeken.

De goede doelen van de Roparun komen allen ten bate van kankerpatiënten. De loop wordt gehouden op 28 mei aanstaande in Rotterdam.

Redactie BHZ-Net

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Zeldzaam
Zeldzaam Zeldzaam
IJzersterk in eenvoud
p/a Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@zeldzaam.net
W http://www.zeldzaam.net/
Zeldzaam
Zeldzaam
Adverteerder in de rubriek Jongeren 19Nu
Verkeersschool Kooij & Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
Adverteerder in de rubriek Loopgroep
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top