Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Flevolamb Flevolamb
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Koetshuismedewerkers in dienst

Donderdag 24 april 2003
Koetshuismedewerkers in dienst
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De komende week (per 1 mei) zullen de medewerkers van de Verenigingen voor Dorpsbelangen Swifterbant én Biddinghuizen definitief in dienst treden bij de Stichting Multifunctioneel Accommodatiebeheer Dronten (SMAD).

Op 28 april om 8.30 bij Six Flags Holland is een feestelijke bijeenkomst georganiseerd voor alle medewerkers door het bestuur van de Stichting. Naast een plezierig samenzijn is dit ook het officiële welkom voor de medewerkers, die bovendien de gelegenheid krijgen hun nieuwe arbeidscontract formeel te ondertekenen.

Het bestuur van de Stichting wordt, zoals mogelijk al bekend is, gevormd door Antoon de Schutter (voorzitter), Hans Bügel (secretaris), Wouter Dekkers (penningmeester) en Peter Dekker.

Met ingang van 1 mei zal voor de dagelijkse coördinatie van werkzaamheden van de dorpshuizen in Swifterbant en Biddinghuizen mevrouw I. Verlaan beschikbaar zijn. Vragen en klachten kunnen bij haar worden neergelegd. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 0321-388930 of via i.verlaan@dronten.nl.

Uiteraard zijn ook de dagelijkse beheerders van de dorpshuizen als gastheer of gastvrouw aanspreekbaar tijdens de openingstijden van de dorpshuizen.

Stichting Multifunctioneel Accommodatiebeheer Dronten / Persvoorlichting gemeente Dronten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Koetshuis
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top