Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Adm. Financiële Advisering Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Roparun samenwerking met winkeliersvereniging

Zondag 11 mei 2003

BIDDINGHUIZEN - Stichting Loopgroep Biddinghuizen is al geruime tijd in voorbereiding voor de uitvoering van de Roparun, die eind mei wordt gehouden.

De Roparun is de langste non-stop estafetteloop van Rotterdam naar Parijs, met als einddoel zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen voor diverse goede doelen ten bate van kankerpatiëntjes. Deze goede doelen worden met zorg geselecteerd door de Roparun.

Self-supporting
In de afgelopen jaren zijn al heel wat ziekenhuizen en instellingen ondersteund in hun behandeling en verzorging van jeugdige kankerpatiënten. De deelname aan de Roparun is een gigantische klus, omdat je als deelnemende ploeg volledig self-supporting moet kunnen opereren. Dit betekent dat na de start op woensdag 28 mei in totaal 30 mensen op weg gaan naar Parijs. Naast de lopers gaan er namelijk fietsers, chauffeurs, kaartlezers, masseurs, kwartiermakers, teamcaptains, een kok en een aangepaste touringcar mee om deze 530 km goed en veilig te volbrengen.

Deels gesponsord
Tijdens de estafetteloop moet zelf voor eten, drinken en alle andere dagelijkse zaken die voldoende zijn om de gehele ploeg gezond in Parijs te laten arriveren worden gezorgd. In de voorbereiding zijn een aantal grote zaken zoals vervoer, brandstof, kleding en warme maaltijden al middels sponsoring ingevuld maar waar het nu nog om gaat zijn de dagelijkse dingen zoals afwasmiddel, lolaborstel, toiletpapier, schoonmaakmiddel, enz, enz. "Wij zijn heel blij met de medewerking van winkelcentrum De Ruif zodat wij in staat zijn om op 17 mei een ludieke en broodnodige actie uit te voeren," vertelt één van de leden van de Loopgroep.

Hoe werkt deze aktie?
Op 17 mei staan in een aantal winkels mensen van de St. Loopgroep Biddinghuizen die in het bezit zijn van een actielijst. U kunt daarop één of meerdere artikelen aankruisen, in de betreffende winkel kopen en na de kassa aan ons overhandigen t.b.v. de Roparun. Hebben wij aan het eind van deze actie teveel artikelen van hetzelfde dan hebben wij de afspraak met de betrokken winkelier dat de artikelen terug de winkel in gaan en de winkelwaarde ten goede komt van de Roparun.

"Wij hopen op uw aller steun op 17 mei zodat wij als Roparunteam goed voorbereid op woensdag 28 mei van start kunnen gaan om het goede doel te bereiken!"

Evenementencommissie Roparun

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Loopgroep
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 18.7 °C
  • 0.0 mm
  • 18.7 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2021
BHZNet Tourmanager 2021 BHZNet Tourmanager
BHZNet EK2020 Voetbalpoule
BHZNet EK2020 Voetbalpoule BHZNet EK2020 Voetbalpoule
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top