Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Koninklijk Hemelvaartstoernooi

Zaterdag 31 mei 2003
Koninklijk Hemelvaartstoernooi
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - 'De Koninklijke' is winnaar geworden van het C1000 stratenvoetbal toernooi 2003. In de finale die werd afgewerkt op het veld voor de kantine wonnen zij met 1-0 van Lazspor.

Het team was de terechte winnaar van een toernooi dat in een bijna traditionele hitte werd afgewerkt. Over de hele dag kregen ze slechts 1 doelpunt tegen (in de poulewedstrijd tegen de uiteindelijke tegenstander in de finale Lazspor). Na een zegereeks van 5 wedstrijd op rij in de poules wonnen ze in de kwartfinale met 1-0 van FC Sweep en in de halve finale middels penalty's van De Globetrotters na een 0-0 eindstand.


Een gemiste strafschop van De Globetrotters in de halve finale


Tijdens de finale speelde het team vooral slim. Met voortdurend maar 1 speler voorin werd er vooral goed verdedigd. Door slim combinatiespel werd één keer doel getroffen, al zat een 2-0 score ook lange tijd in de lucht. De vreugde bij de winnaars, die al eerder het toernooi op hun naam zetten, was dan ook groot.


De Koninklijke - winnaars C1000 stratentoernooi 2003


Vorige winnaars stellen teleur
De winnaars van de afgelopen twee jaar Bad Boys en Sjampsaliesee bereikten beiden de kwartfinale, maar werden daarin uitgeschakeld via strafschoppen. Bad Boys - winnaar van 2001 - verloor met 2-4 van Club MMG; Sjampsaliesee - winnaar van 2002 - verloor met 4-3 van Lazspor.

De 35+ Heren-poule was weer 1 team groter dan vorig jaar. Zes teams streden via een poulesysteem voor de eerste plaats. De Kubbeweg bleek hierin de sterkste. In vijf wedstrijden haalden zij 10 punten, 2 meer dan nummer 2 'De Botweg'.

Tweety op herhaling
Bij de dames was 'Tweety' ook dit jaar oppermachtig. Deze winnaars van vorig jaar kregen geen doelpunt tegen, scoorden in de poulewedstrijden 20 keer en wonnen de finale bovendien met 2-0 van FC Winterbergen.

Bij de junioren werd er, net als bij de 35+ poule, geen finale gespeeld, maar waren de poulewedstrijden beslissend. Hierin moest doelsaldo de eindstand bepalen. FC Knudde van Jesper Roozendaal haalde 13 punten, maar had met een saldo van +11 een slechter saldo dan 'FC Turkiyem jun.' van Nabil Saddouki (+20).Goed vertoeven
Door het mooie weer was het ook dit jaar weer goed vertoeven op Sportpark De Schelp. Naast de vele deelnemers (40 teams) waren er vele inwoners van Biddinghuizen en omstreken die een kijkje kwamen nemen.


Sfeerverhogende muziek van de fanfareband


Klik hier voor alle foto's van het C1000 stratenvoetbal toernooi 2003

Bron: BASVoetbal.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top