Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Pinksteren in de polder

Dinsdag 3 juni 2003

BIDDINGHUIZEN - Naar schatting zo‘n dertigduizend mensen brengen de pinksterdagen door in de polder. Ze doen dat als bezoeker van de jaarlijkse conferentie van de stichting Opwekking, die van 6 tot en met 9 juni wordt gehouden op het terrein van Six Flags in Biddinghuizen.

De Pinksterconferentie staat dit jaar in het teken van het gezinsleven en de opvoeding van kinderen. Uit Amerika komt dr. Jim Weidmann, verbonden aan Amerika‘s meest invloedrijke christelijke organisatie op het gebied van opvoeding en gezin, Focus on the Family. Weidemann geeft tijdens de conferentie twee seminars.

Andere sprekers tijdens het weekeinde zijn onder anderen Otto de Bruijne en Kees Goedhart.

Naast het hoofdprogramma met op alle dagen massaal bezochte diensten, zijn er zes verschillende kinderprogramma‘s en wordt er een speciaal zendingsprogramma opgezet. Voor de jongeren is er een spetterend HQ-event onder leiding van Willem de Vink. Tijdens het weekeinde worden ook de nieuwste Opwekkingsliederen gepresenteerd en uitgevoerd door een team van dertig professionele muzikanten onder leiding van Peter van Essen.

Alle informatie over het Pinksterweekeinde is te lezen op www.opwekking.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Pinksterconferentie
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top