Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Route avond4daagse

Vrijdag 6 juni 2003

BIDDINGHUIZEN - Zoals bekend wordt de laatste afstand van de avondvierdaagse vrijdagavond in zijn geheel in de woonkern Biddinghuizen zelf afgelegd.

De deelnemers aan de vierdaagse hebben zelf een beschrijving van de route, maar familie, vrienden en bekenden hebben deze vaak niet. Via de organisatie van de vierdaagse en een bezoeker van BHZ-Net ontvingen we de routes voor de 5km, 10km en de intocht.

Route 5 Km
"De Schelp" - Sportlaan richting Klaversingel - Klaversingel - linksaf Uitloper - einde rechts Klaversingel - Bij huisnummer 63 linksaf de Kopakker - het voetpad blijven volgen - linksaf de Waterkant op blijven volgen - Wendakker blijven volgen - langs de de huizen in de Akkerhof lopen - langs de kerk en tussen de kerk en "de Gouden Ploeg" de Baan oversteken - Dreef - linksaf de Ponder in - linksaf Het Erf op - bij het grasverld op de Hooiberg verzamelen voor de intocht.


Vorig jaar liepen honderden mensen mee met de intocht

Route 10 Km
"De Schelp"- Sportlaan, richting Parksingel - Parksingel - 1 ste rechts: Karwijhof blijven volgen - einde rechts de Parksingel op - bij huisnummer 39 links de Gerstehof op - Lucernehof - rechtsaf Sportlaan - Cultuursingel richting Dreef - rechtsaf de Dreef op - 1e weg rechts Trimbaan - eerste weg links Joggerspad - einde rechts - Parksingel - 1 ste links Zonneweide - Vliegersveld - einde rechts Wandeling - einde links Kampeerveld - rechts Parksingel - links Dreef - rechts de Deel op - Zaaiviool blijven volgen tot de Deel - rechtsaf de Deel op - linksaf de Sjees in blijven volgen tot het Erf - rechts de Huifkar blijven volgen tot het Erf - rechtsaf het Erf op - linksaf de Landauer in volgen tot aan het Erf het Erf volgen tot het grote grasveld - verzamelen voor intocht bij De Hooiberg.

Route Intocht
Hooiberg - linksaf de Baan op - Plein - rechtsaf Weidehof - einde links Cultuursingel - links Dreef tot aan het kermisterrein - Einde wandelvierdaagse.

Redactie BHZ-Net

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top