Tel. 0321-333169 Peter Evers
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Twisk en Van Woerden op verpakking

Zaterdag 9 augustus 2003

BIDDINGHUIZEN - De komende negen maanden zullen vijf biologische telers uit Flevoland in de vriesvakken van duizenden Nederlandse gezinnen verdwijnen. Onder hen Sjaak Twisk en Cees van Woerden uit Biddinghuizen.

Oerlemans Food, waarvoor zij hun producten leveren, pakt op deze manier de reclamecampagne eens heel anders aan. Door foto's en verhalen op de verpakking te drukken, hoopt het bedrijf meer mensen aan te spreken.

Het feit dat voor de actie alleen Flevolandse telers zijn gevraagd, aangezien driekwart van de producten uit onze provincie komt.

Van Woerden en Twisk
Sjaak Twisk en Cees van Woerden uit Biddinghuizen bijten het spits af. Hun foto's zijn sinds kort al te zien op de verpakkingen van bladspinazie en op die van de Hollandse sperziebonen. Cees van Woerden: "Naar mijn mening is het heel zinvol om biologische producten te promoten. Dit is dan ook de reden dat ik met de reclamecampagne meewerk."

"Tien jaar geleden stapte ik over van gangbare naar biologische akkerbouw. Het is beter voor het milieu en de manier van werken bevalt me uitstekend."

Twisk wil evenwicht
Sjaak Twisk: "Het mooie van mijn werk is dat ik altijd een evenwicht zoek tussen cultuur (gewassen) en natuur. Ik zie het als een soort spel. Naast het verbouwen van verschillende gewassen, houd ik 55 zoogkoeien. Deze dieren zorgen ervoor dat ik mijn landbouwgrond op een verantwoorde manier kan bemesten."

Bron: Nieuws TV

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Landbouwberichten
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 14.8 °C
  • 8.4 mm
  • 16.0 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top