Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Adm. Financiële Advisering Kafa
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Weer vrachtautobranden

Dinsdag 12 augustus 2003

BIDDINGHUIZEN - Vannacht is Biddinghuizen weer opgeschrikt door vrachtautobranden. Nadat in de afgelopen weken al meerder vrachtauto's en papiercontainers in brand hebben gestaan werd vannacht rond 02.00 uur melding gedaan van een brand aan de Noorderbaan.

Het ging hierbij om 4 koelauto's die voor het bedrijfspand aan de Noorderbaan 1 stonden. Door snel optreden van de plaatselijke brandweer konden het pand en een bestelbus gered worden.

Update 11.15 uur: Het blijkt te gaan om vier koelauto's voor het pand van Heidepoort Holland aan de Noorderbaan, zo meldt NieuwsTV. Doordat de wind van het pand afstond, bleef deze bespaard.

Voor de blussing werd bijstand gevraagd van een ploeg uit Dronten. Toen de brand onder controle was kwam rond 03.00 uur melding van een tweede brand aan de Koolzaadhof. Hier stond op een parkeerplaats een vrachtauto in brand en ook een daarnaast geparkeerde bus vatte vlam.

Een gecombineerde ploeg van Biddinghuizen en Dronten snelde zich vanaf de Noorderbaan hierheen en was binnen een half uur ook hier 'Brand meester'.

Rond 04.00 uur rukte de brandweer weer in.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Brandweer
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top