Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Wegafzettingen door Ladies Tour

Dinsdag 26 augustus 2003
Wegafzettingen door Ladies Tour
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op dinsdag 2 september 2003 zal in Biddinghuizen de 2e etappe van de Holland Ladies Tour 2003 worden gehouden. Ook volgt er 's middags nog een ploegentijdrit. Tijdens de ploegentijdrit zal Biddinghuizen alleen bereikbaar zijn via de Biddingringweg-Swifterweg.

De start van de etappe is om 10.00 uur en de finish wordt omstreeks 12.30 uur verwacht.

De route loopt vanuit Biddinghuizen via de Baan, Oldebroekerweg, Ellerweg, Abbertweg, Drontermeerdijk, Spijkweg, Enkweg, Bremerbergdijk, Bijsselseweg, Spijkweg, Harderdijk, Karekietweg, Mosselweg, Nonnetjesweg, Kokkelweg, Bremerbergweg, Dreef en Baan en wordt tweemaal verreden. Na de tweede omloop wordt nog één plaatselijke omloop verreden die via de Baan, Oldebroekerweg en Dreef loopt.

Ploegentijdrit
De ploegentijdrit start om 15.30 uur op de Baan tussen de rotonde en de Noorderbaan . De route loopt vanaf de Baan, Oldebroekerweg, Alikruikweg, Mosselweg, Nonnetjesweg, Kokkelweg, Bremerbergweg en Dreef. De start van de laatste ploeg is om 16.30 uur terwijl deze laatste ploeg tegen 17.00 uur zal finishen.

Finishlocatie
De finish van de etappe en de ploegentijdrit is op de Dreef tussen het parkeerterrein en het Plein. Het parkeerterrein aan de Dreef de hele dag niet gebruikt worden. Er kan geparkeerd worden op het Plein.

Veiligheid
De bewoners worden verzocht om in verband met de veiligheid van de rensters de wegen zo schoon mogelijk te houden, tijdens de wedstrijd zo min mogelijk met landbouwvoertuigen op de wegen van het parcours te komen en geen voertuigen op de rijbaan te parkeren. Tijdens de ploegentijdrit zal er geen verkeer op het parcours worden toegelaten.

Openbaar vervoer
Op 2 september zal lijn 147 Harderwijk-Dronten een gewijzigde route rijden. De route loopt om het dorp heen via de Oldebroekerweg en de Baan, met tijdelijke halteplaatsen bij de rotonde Dreef en de rotonde Baan. De halteplaatsen Dreef, Plein en Baan komen die dag tot ca 19.00 uur te vervallen.

Informatie
Voor nadere informatie over het parcours kan men terecht bij de heer H. van Soomeren, tel. (0321) 388 279.

Bron: Gemeente Dronten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wielersport
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top