Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Peter Evers Peter Evers
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Bouw Buitenplaats Veluwemeer gestart

Donderdag 11 september 2003

BIDDINGHUIZEN - De bouw van Buitenplaats Veluwemeer, een recreatiepark vlakbij de Flevostrand-camping, is officieel van start gegaan.

Onder andere met parachutisten, die met vlaggen van projectontwikkelaar Bramer landden, werd de aanvang symbolisch ingeluid.

Wegen zichtbaar
Op dit moment is er nog niet veel zichtbaar van het nieuwe park. Het bos is weliswaar weggekapt, maar verder is het nog niet veel meer dan een stuk bouwrijpe grond, waarin de toekomstige wegen zichtbaar zijn. Over zes jaar moet het park plaats bieden aan 250 woningen, waarvan een deel permanent bewoond zal worden.

Dure aankoop
Het gaat in Buitenplaats Veluwemeer niet zomaar om vakantiehuisjes. De luzueuze woningen gaan rond de 330.000 euro kosten. Hiervan is de verkoop al gestart.

Recreatieve impuls
Het park moet een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de 'recreatieve infrastructuur' van Flevoland. Vlakbij Harderwijk, Six Flags en stranden zal het een pijler gaan vormen in de recreatieve voorzieningen, zo verwachten provincie en gemeente.

Sinds kort is er op de website van Projectontwikkelaar Bramer een speciale 'Buitenplaats Veluwemeer' pagina te bekijken via http://www.bramerbv.nl/buitenplaatsveluwemeer.


Het nieuw te ontwikkelen park (afbeelding: Bramer BV)

Redactie BHZ-Net

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Ruimtelijke Ordening
Peter Evers
Peter Evers
Adverteerder in de rubriek Veluwemeer
Kjell's Opslag
Kjell's Opslag
Adverteerder in de rubriek Villapark Buitenplaats Veluwemeer
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top