Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
PolderTEAK PolderTEAK

Bouw Buitenplaats Veluwemeer gestart

Donderdag 11 september 2003

BIDDINGHUIZEN - De bouw van Buitenplaats Veluwemeer, een recreatiepark vlakbij de Flevostrand-camping, is officieel van start gegaan.

Onder andere met parachutisten, die met vlaggen van projectontwikkelaar Bramer landden, werd de aanvang symbolisch ingeluid.

Wegen zichtbaar
Op dit moment is er nog niet veel zichtbaar van het nieuwe park. Het bos is weliswaar weggekapt, maar verder is het nog niet veel meer dan een stuk bouwrijpe grond, waarin de toekomstige wegen zichtbaar zijn. Over zes jaar moet het park plaats bieden aan 250 woningen, waarvan een deel permanent bewoond zal worden.

Dure aankoop
Het gaat in Buitenplaats Veluwemeer niet zomaar om vakantiehuisjes. De luzueuze woningen gaan rond de 330.000 euro kosten. Hiervan is de verkoop al gestart.

Recreatieve impuls
Het park moet een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de 'recreatieve infrastructuur' van Flevoland. Vlakbij Harderwijk, Six Flags en stranden zal het een pijler gaan vormen in de recreatieve voorzieningen, zo verwachten provincie en gemeente.

Sinds kort is er op de website van Projectontwikkelaar Bramer een speciale 'Buitenplaats Veluwemeer' pagina te bekijken via http://www.bramerbv.nl/buitenplaatsveluwemeer.


Het nieuw te ontwikkelen park (afbeelding: Bramer BV)

Redactie BHZ-Net

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Ruimtelijke Ordening
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
Adverteerder in de rubriek Veluwemeer
Klusbedrijf Johan Bramer
Klusbedrijf Johan Bramer
Adverteerder in de rubriek Villapark Buitenplaats Veluwemeer
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top