Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Flevolamb Flevolamb

2e Erik Olympic Toernooi

Dinsdag 6 maart 2001
2e Erik Olympic Toernooi

BIDDINGHUIZEN - Na een succesvolle try-out in het jaar 2000 zijn de voorbereidingen al weer volop gestart voor het houden van het tweede Erik Olympic toernooi. Dit toernooi wordt gehouden in Biddinghuizen en Dronten en zal gespeeld worden op 14 en 16 april in 2001.
Werd het toernooi vorig jaar nog gehouden onder het mom van gezelligheid toernooi, dit jaar zal de opzet een stuk breder zijn in de vorm van een heus open toernooi. Het Erik Olympic toernooi is net als vorig jaar een benefiet toernooi. Het komt erop neer dat de opbrengst (zoals inschrijfgelden en sponsorbedragen) volledig ten goede zal komen aan Erik Martijn Ruitenberg, die zichzelf ten doel heeft gesteld om in het jaar 2004 deel te gaan nemen aan de paralympics in Athene.

Deelname
Omliggende tennisverenigingen in de omtrek van Biddinghuizen en Dronten worden aangeschreven middels deelnameformulieren en postermateriaal. Via deze weg worden veel mensen in de gelegenheid gesteld om deel te nemen aan dit toch wel unieke toernooi in Flevoland en misschien wel in Nederland. Want dat het bijzonder toernooi zal worden dat moge duidelijk zijn.

Sponsoring
De organisatie kan met trots melden dat Icare thuiszorgwinkels heeft toegezegd als hoofdsponsor te fungeren en dat ook Jacco Eltingh zijn medewerking heeft toegezegd.
Uiteraard is de organisatie nog op zoek naar meerdere sponsors. Het enthousiastme van het bedrijfsleven in de gemeente Dronten is weliswaar groot, toch kan de organisatie meer steun gebruiken.

Mocht u naar aanleiding van dit artikel vragen hebben over sponsormogelijkheden, dan kunt u hierover contact opnemen met Cor Remmers in Biddinghuizen, tel. 335466 en na 19.00 uur 333568.
Email: corremmers@planet.nl

Bron : Biddinghuizen Actueel

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Icare
Fruithandel Van Beek
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 3.4 °C
  • 0.0 mm
  • 7.0 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top