Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

BAS E1 najaarskampioen

Zaterdag 8 november 2003
BAS E1 najaarskampioen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - BAS E1 is vandaag op Sportpark De Schelp officieel kampioen geworden van de 1e klasse door met 14-0 te winnen van Hattem E2. Na 7 overwinningen op rij, met een voorlopig doelsaldo van 51-8, is de Biddinghuizer pupillenploeg onbereikbaar geworden voor de concurrentie.

Het is eigenlijk toeval dat we hier in woord en beeld getuige van konden zijn, maar aangezien er toch toevallig iemand met camera op het sportpark rondliep, werd de tijd en moeite genomen om te kijken naar een kampioenswedstrijd. Het trotseren van de novemberkou was, dankzij de spelers van de E1, niet voor niets.

De wedstrijd werd gestart met een minuut stilte, zoals dat bij alle thuiswedstrijden van BAS zaterdag het geval is, waarna de 14 veldspelers mochten aftrappen van arbiter Bert Doppenberg.

Score in de eerste minuut
Vlot van start
Al in de eerste minuut scoorde BAS de 1-0. Een snel drukkend BAS wist na 15 seconden wedstrijd het doel nog niet te vinden, maar scoorde alsnog 30 seconden later. Toen vlak daarna ook nog de 2-0 viel, was de wedstrijd (die nooit een wedstrijd werd) al gespeeld. Bij de rust was BAS uitgelopen tot een 7-0 voorsprong.Freddy Doppenberg scoorde vandaag aan de lopende band. Hier maakt hij 5-0 voor BAS.
Keeper niet in actie
De doelman van BAS hoefde tijdens deze glorieuze kampienswedstrijd trouwens helemaal niet in actie te komen, aangezien Hattem geen enkele keer wist door te dringen tot het doel van BAS.Ook in de tweede helft scoorde BAS 7 keer
Dubbele cijfers
In een wedstrijd tegen de laatste plaats is het moeilijk om de spelers een opdracht mee te geven, weet ook leider Jeroen van Zandbergen. Vandaag spoorde hij zijn jongens dan ook aan om vooral de nul te houden en om er zelf 10 te maken. Beide wensen kwamen uit: het werd uiteindelijk 14-0.

De strafschoppenserie die volgde na de wedstrijd werd overigens wel beter gedaan door Hattem. Na de wedstrijd waren er natuurlijk felicitaties voor deze jonge talenten. En bij een kampioenschap, horen natuurlijk ook juichende spelers op een kampioensfoto...


Het kampioensteam van BAS E1 [Klik hier voor de foto op groot formaat]

Klik hier voor alle foto'sFoto's bijbestellen
De foto's van deze wedstrijd zijn op origineel formaat bij te bestellen op een CD. Hiervoor dient u contact op te nemen met redactie@bhznet.nl met als onderwerp "Foto's BAS E1". De CD kost 5 euro (exclusief verzendkosten) en zal, als u in Biddinghuizen woont, bij u thuis worden bezorgd. Mensen van buiten het dorp kunnen deze opgestuurd krijgen.

Bron: BAS Voetbal

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Fruithandel Van Beek
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top