Teakhouten meubelen PolderTEAK
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Badminton wint weer

Zondag 7 december 2003
Badminton wint weer
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen zondag speelde het eerste team van Bas-badminton, in een uitverkocht Koetshuis, hun competitiewedstrijd tegen Hoogland.

Het team is zeer blij met deze overweldigende aanmoedigingen.

In het herenenkelspel kwam dit niet geheel tot uitdrukking, want zowel Paul als Jennie verloren hun enkel. Misschien was er een beetje onderschatting, omdat Hoogland één na laatste stond en de eerste wedstrijd tegen dit team met 7-1 werd gewonnen.

De dames waren dus gewaarschuwd. Sabrina won haar partij overtuigend, met sterk spel, in twee sets. Kirsten ging het iets moeilijker af, maar ook zij won uiteindelijk haar partij zeer overtuigend.

Paul en Jennie waren ondertussen ook weer bij hun positieven gekomen en gaven de tegenstanders geen schijn van kans. Met overtuigende setstanden haalden zij de overwinning in de herendubbel binnen.

Ook de dames lieten er geen gras over groeien en wonnen hun damesdubbel vrij gemakkelijk.

Mixdubbels
Met een stand van 4-2 begon men aan de mixdubbels. Kirsten en Jennie waren zo klaar met hun partij en pakten in twee eenvoudige sets de winst.

Sabrina en Paul hadden iets meer moeite met hun tegenstanders. Dit was voornamelijk te danken aan een superieur spelende heer van Hoogland. Maar het eerste mixteam heeft laten zien dat ze in de loop van het seizoen beter aan elkaar gewend zijn geraakt en pakten uiteindelijk in een spannende driesetter de partij.

Door deze winst werd de uiteindelijk einduitslag 6-2 voor Bas en liggen ze nog steeds op koers voor het kampioenschap.

Straftraining
Omdat beide heren nu al twee wedstrijden achterelkaar hun singlepartijen hebben verloren, zal er de eerstkomende training wel een pittige straftraining op het programma staan, welke in zijn geheel gericht zal zijn op het enkelspel. De heren zijn gewaarschuwd!

Volgende week zondag speelt Bas uit tegen Eemnes. Dit team bezet momenteel de laatste plaats en zou eigenlijk geen probleem mogen zijn. Maar ja, onderschatting is gevaarlijk. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

BAS Badminton

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Badminton
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 18.4 °C
  • 0.6 mm
  • 20.0 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top