Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Provincie subsidieert Omroepflevoland.nl

Vrijdag 12 december 2003
Provincie subsidieert Omroepflevoland.nl
Foto: Screenshot OmroepFlevoland.nl

BIDDINGHUIZEN - Provincie Flevoland heeft ingestemd met een eenmalige subsidie van 240.000 euro om zo de internetsite van Omroep Flevoland in de lucht te houden.

Begin januari heeft de omroep de provincie gewaarschuwd dat de internetactiviteiten in de toekomst mogelijk niet gewaarborgd konden worden. De afgelopen jaren zijn de lonen namelijk blijven stijgen, maar is de subsidie vanuit de provincie praktisch gelijk gebleven.

"Wij hebben er toen bij de provincie op aangedrongen geld beschikbaar te stellen om onze internetactiviteiten te waarborgen", licht Liesbeth van Willigen van Omroep Flevoland toe.

"Voorheen financierden wij internet uit onze radiogelden. Als we niet meer rond hadden gekomen, hadden we als eerste internet moeten afstoten."

Diezelfde internetactiviteiten zorgden in 2001 al voor een tekort van 134.376 euro op de balans. In de begroting van Omroep Flevoland rekent de omroep per jaar evenwel op een onkostenpost van 212.400 voor internet, zo blijkt uit provinciestukken.

De subsidie, die overigens eenmalig is, moet achteraf wel worden verantwoord tegen over Provincie Flevoland. Na 2004 moet de omroep de internetkosten uit hun normale budget kunnen financieren, stelt de provincie.

Bron: Webwereld

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Websites
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Flevoland
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top