Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Duizenden naar Mystery land

Zaterdag 16 juni 2001

BIDDINGHUIZEN - Zo'n 50.000 danceliefhebbers zijn zaterdagmiddag naar Biddinghuizen gekomen voor het festival Mystery Land.

Bijna alle kaartjes waren al in de voorverkoop verkocht. De organisatie had nog wat kaartjes achter de hand gehouden voor jongeren die op het allerlaatste moment alsnog naar Mystery Land wilden komen.

Zij konden bij de kassa van het festivalterrein terecht om de hand te leggen op tickets voor het populaire dance-event.

Het was dan ook volle bak op het evenemententerrein van Six Flags Holland. Aan het begin van de zaterdagmiddag (het begon om 14.00 uur) viel het nog wel mee met de drukte.

Hoe meer de avond naderde, hoe drukker het werd. Vanaf een uur of 18.00 kwam de gang er goed in en begon de 'fun' voor de muziekliefhebbers pas goed.

Voor de zeven podia en het mainstage was het dringen geblazen om niets te missen van de optredende acts uit zowel het binnenland als het buitenland.

Er was voor de danceliefhebbers veel te genieten op Mysteryland, het oudste dansfestival van Nederland.

Op het programma van het mainstage stonden bekende namen van artiesten en dj's als Dimitri, Junkie XL en Jean. Bij deze publiekstrekkers bleef het niet. Ook in de zeven mystieke tenten was allerlei dancemuziek te horen.

In totaal kwamen er 8 verschillende muziekstromingen aan bod op Mystery Land, en daarmee nagenoeg alle stijlen van de moderne dance.

Wie even genoeg had van al dat dance, kon uitblazen in een rollercoaster van Six Flags Holland. Het attractiepark was exclusief voor de Mystery Land-gangers 's avonds geopend.

Bron: Nieuws TV

nieuwsrubrieken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top