Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Peter Evers Peter Evers
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer

Hedidarts moet hoofd buigen

Zondag 18 januari 2004
Hedidarts moet hoofd buigen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen woensdag werd er gespeeld door de nummer 1 de Bierelier uit Emmeloord en Hedidarts de nummer 4 uit de Flevolandse dart divisie (fdd-darts).

Hedidarts kon niet op tegen het darts geweld van de Bierelier. De uitslag was heel duidelijk 7-2 in sets en 6-20 in legs, Hedidarts kon niet meer doen dan het hoofd te buigen voor deze tegenstander.

Hoge scores
In de single’s werden er veel 100+ gegooid door de Bierelier. Teun Dekker gooide niet wat hij moest gooien en verloor met 0-3 de set. De door verkoudheid aangetaste Richard Joost kon ook geen grip krijgen op tegenstander en verloor ook met 0-3.

Ilja de Leeuw de nummer 3 in de persoonlijke ranking was gebrand om te winnen en deed dat nipt met 3-2. Wilco den Teuling wist de eerste leg niet te winnen met 200 punten voorsprong miste Wilco 6 pijlen op de dubbels. Dit werd door de Bierlier afgestraft met een 140 finish.

Dubbels
De dubbels begonnen spannend, Ilja en Teun kwamen netjes op 1-1 maar moesten de laatste leg afstaan. Richard en Wilco wonnen netjes de eerste leg, de tweede moest worden afgestaan. Daarna werd de derdeleg min of meer weggeven door de Bierelier. De andere dubbels werden bijna kansloos verloren door de lage scores van Hedidarts.

Bierronde
In de bierronde maakte Hedidarts ook geen kans mede door de 5 keer 100 achter elkaar van de Bierelier. Het rondje werd dus betaald door Hedidarts na een 0-2 verlies.

Kampioen kan Hedidarts alleen nog worden in de beker competitie waar de jongens zeker voor gaan, mede om nog een kans te bewijzen dat ze beter kunnen spelen tegen de Bierelier. In de reguliere competitie liggen de tweede en derde plaats nog wel binnen bereik.

Sportredactie BHZ-Bet, afdeling Darts, Wilco den Teuling

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Darts
HediBouw HediBouw
Bouwen in Agrarisch, utiliteit en woningen
Noorderbaan 38
8256 PR
Biddinghuizen
T 0321-331649
F 0321-332204
E info@hedibouw.nl
W http://www.hedibouw.nl/
HediBouw
HediBouw
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top