Flevolamb Flevolamb
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Adm. Financiële Advisering Kafa
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Fantastische ambiance bij bandentoernooi

Maandag 2 februari 2004

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen zaterdag 31 januari werd de gymzaal aan de Noordhoren in Swiferbant weer omgetoverd in een ware judotempel voor het 3e bandentoernooi.

Met dank aan de vele vrijwilligers die als tafeljury, EHBO, scheidsrechter of opbouwer/afbreker hun steentje hebben bijgedragen om deze middag tot een zeer geslaagde te maken. De organisatoren waren in hun nopjes met het enthousiasme en de spontaniteit van alle hulptroepen.

22 Biddinghuizer judoka's
Na een gezamenlijke warming-up werden de tien poules bekend gemaakt. In totaal deden er 57 judoka’s mee, waaronder 8 meisjes. B.A.S., als bezoekende club, was vertegenwoordigd met 22 judoka’s en de thuisspelende club Swift dus met 35 judoka’s.

Alles gewonnen
Lex Luijkx, Bart Sluiter, Dennis v.d. Jagt, Joey Kartjodimedjo, Ben Hekman, Jonne de Leeuw, Bas Testerink en Frits Luijkx wonnen al hun partijen. Zij worden de volgende keer wat zwaarder ingedeeld om tegen wat sterkere tegenstanders ervaring op te doen.

Scherp
Doordat er gestreden werd op het scherpst van de snede waren er helaas ook een aantal uitvallers door blessures: Elise Koster, Sjoerd Sluiter, Luca Mehrow, Angelo v.d. Graaf en Dylan Houweling maakten hun wedstrijdjes niet af.

Al met al was het een geweldig judofestijn. Het volgende bandentoernooi wordt weer in Biddinghuizen gehouden.

Sportredactie BHZ-Net, afdeling Judo

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Judo
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top