Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Flevolamb Flevolamb
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Bingo-avond krijgt vervolg

Dinsdag 3 februari 2004
Bingo-avond krijgt vervolg
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen vrijdag organiseerde muziekvereniging Maris Sonores een bingo-avond in De Voorhof, welke door 45 mensen werd bezocht.

De spelregels werden aan het begin van de avond uitgelegd. Voor de leden van de muziekvereniging was het wel even wennen, omdat ze nog niet vaak zo'n avond organiseerden, maar al snel zat de gang er in.

Bingo
Jong en oud vermaakte zich uitstekend en de aanwezigen speelden ontspannen en gespannen mee. Na elke "BINGO" kwamen alle gebogen hoofden even omhoog. "Een goede bingo," klonk het en nadat de prijs aanvaard was, bogen alle hoofden zich weer snel, om maar geen nummer te missen en zo mogelijk zelf ook een keer BINGO te kunnen melden.

220 euro
Tijdens de pauze werd er even gezellig gebabbeld, en nadat er weer een nieuw blokje kaartjes was aangekocht, werd er nog een ronde gespeeld. Uitendelijk sloot de avond af met een positief resultaat van €220,=. De deelnemers vonden het een goed initiatief om deze avonden te organiseren en men wilde meteen weten wanneer er weer gespeeld werd.

Na overleg kan de muziekvereniging u meedelen dat er op vrijdag 16 april weer een bingo-avond wordt gehouden, dus houdt u ook van een spelletje? Vindt u op de televisie niet wat u zoekt! Zoekt u gezelligheid, spanning en ontspanning? Kom dan gezellig meedoen! Maris Sonores zal weer voor mooie prijzen zorgen en Henk en Ria Potgieter zorgen weer voor een natje en droogje.

Redactie BHZ-Net, namens muziekvereniging Maris Sonores

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Maris Sonores
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top