Adm. Financiële Advisering Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Flevolamb Flevolamb

Voorleeswedstrijd voor kinderen

Donderdag 5 februari 2004

BIDDINGHUIZEN - Op woensdag 18 februari aanstaande wordt de lokale voorleeswedstrijd van de bibliotheken uit de gemeente Dronten gehouden. Namens Biddinghuizen neemt hier De Wingerd aan deel.

In de gemeente Dronten zijn 11 scholen die meedoen. Uit deze wedstrijd komen twee winnaars naar voren die worden uitgenodigd voor de provinciale finale, het laatste stadium voor de landelijke finale.

De kandidaat mag zelf het boek uitkiezen en mag in de schoolronde en de lokale ronde hetzelfde fragment voorlezen. Bij de provinciale finale en landelijke finale wordt van de kandidaat een fragment uit een ander boek verwacht. Het voorleesfragment mag niet langer duren dan vijf minuten en de inleiding niet langer dan 1 minuut.

Yell
Dit jaar is ook weer een prijs te winnen voor het mooiste spandoek of de leukste yell. De jury bestaat uit twee kinderen en drie volwassenen afkomstig uit het onderwijs, de bibliotheek en de boekhandel. In de pauze en tijdens de act kunnen de juryleden overleggen.

De voorleeswedstrijd wordt gehouden op 18 februari 2004 in “Open Hof”, Copernicuslaan 1 te Dronten. Er wordt gestart om 09.00 uur.

Redactie BHZ-Net / bibliotheek Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basisscholen
Tel. 0321-333169
Peter Evers
Adverteerder in de rubriek Bibliotheek
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top