Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kafa Kafa
Peter Evers Peter Evers

Actie voor behoud bibliotheek

Vrijdag 6 februari 2004
Actie voor behoud bibliotheek
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Een groep verontruste Biddinghuizenaren is deze week gestart met een actie die als doel heeft het behoud van de Biddinghuizer bibliotheek.

In de Biddinghuizen Actueel van deze week is op de voorpagina een groot artikel geplaatst waarin de actiegroep haar verontrusting uitspreekt.

In het artikel meldt de actiegroep dat de afbraak van ons fijne dorp een halt toegeroepen moet worden. Afslanking van de bibliotheek betekent volgens de actiegroep dat een grote groep inwoners gedwongen wordt om zijn of haar leesvoer in Dronten te halen. Dit zal direct consequenties hebben voor de winkeliers in Biddinghuizen, doordat bewoners nu wel heel makkelijk in Dronten de rest van hun boodschappen kunnen halen.

Actie
Daarom wil de groep actie. Ze roepen alle Biddinghuizenaren op om de actiebon in te vullen en die te deponeren in de daarvoor bestemde dozen in De Huishoudbeurs, De Meermarkt en De Bibliotheek. Deze bonnen worden terzijnertijd aangeboden aan het bestuur van de bibliotheek en aan het gemeentebestuur.

Biddinger
Ook in de wekelijkse column van ‘De Biddinger’ wordt de kwestie onder de aandacht gebracht. De Biddinger weet in dit artikel prima aan te geven dat Biddinghuizen geen behoefte heeft aan een prachtige Bibliotheek in Dronten. Minder uitbreiding in Dronten en een fatsoenlijke bibliotheek in Biddinghuizen.

BHZ-Net steunt
Natuurlijk ziet de redactie van BHZ-Net ook het nut van deze actie in. De actiebon kunt u ook via BHZ-Net bekijken. Deze bon kunt u uitprinten en invullen. Ook de column van ‘De Biddinger’ kunt u via BHZ-Net nog eens rustig nalezen.

 • Klik hier voor de actiebon
 • Klik hier voor de column van 'De Biddinger'

  Redactie BHZ-Net

  nieuwsrubrieken
  Adverteerder in de rubriek Bibliotheek
  Hoogeveen Multi Service
  Hoogeveen Multi Service
  actueel nieuws
  in de bhznet.nl winkel
 • zoeken
  BHZNet.nl weer
  • 10.5 °C
  • 3.8 mm
  • 7.4 °C
  Weerstatistieken ->
  gerelateerd nieuws
  Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
  Agenda 3 dagen Meer agenda ->
  Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
  Toevoegen
  in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
  twitter facebook rss top