Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Flevolamb Flevolamb
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Tegen een boom op De Baan

Zondag 8 februari 2004
Tegen een boom op De Baan
Foto: Politie Flevoland

BIDDINGHUIZEN - In de vroege ochtend van zaterdag bleek dat er op De Baan in Biddinghuizen een eenzijdige aanrijding had plaatsgevonden. Een auto met drie inzittenden zou tegen een boom gebotst zijn.

Eenmaal op de plaats aanwezig troffen agenten drie mannen aan. Ze verklaarden onenigheid gehad te hebben met een tegenligger, waardoor ze moesten uitwijken met de botsing tegen een boom tot gevolg. De politie had hier sterke twijfels over toen na doorzoeking van de auto bleek dat er de nodige alcoholische versnaperingen in de wagen lagen. Eén en ander werd nog eens onderstreept door het remspoor op de weg.

Nader onderzoek
De drie, twee 20-jarige Biddinghuizers en een 23-jarige man uit Apeldoorn, die verklaarde de wagen te hebben bestuurd, moesten blazen. Eén van de twee mannen uit Biddinghuizen bleek teveel hebben gedronken, een ademanalyse om te bepalen wat het exacte promillage was, werd nog niet afgenomen. Dit had te maken met het feit dat het trio overgebracht werd naar het Zuiderzeeziekenhuis, voor nader onderzoek. Hun letsel is verder niet bekend.

Geen getuigen
Aangezien er geen getuigen waren en niemand de wagen van de mannen heeft zien rijden, blijft het hier voor wat betreft de politie waarschijnlijk bij.

Bron: Politie Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Politieberichten
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top