Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Sterk judo tijdens districtskampioenschappen

Maandag 9 februari 2004
Sterk judo tijdens districtskampioenschappen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Zaterdag 7 febr. jl. togen 3 leden van BAS-judo naar Markelo voor de jaarlijkse districts- kampioenschappen.

Roel Damhuis was als eerste aan de beurt in de klasse -60 kg. Zijn tegenstander leek een ervaren judoka maar had aan Roel een stevig kluif, want Roel verloor pas in de verlenging na de volledige speeltijd met een yuko.

De 2de partij zag er veel belovend uit voor Roel totdat hij te lang het been van de tegenstander vast hield en een ippon in de vorm van een sutemi tegen kreeg.

Daarna was Chris Testerink in de zelfde gewichtsklasse -60 kg aan de beurt. Na aan het begin van de week ziek te zijn geweest begon hij zijn 1ste partij goed maar liet de conditie toch te wensen over. Hij verloor met een yuko.

Zijn 2de partij begon Chris met hoofdpijn en duizeligheid en hij wist zijn tegenstander ook niet van zich af te houden met 2 wazari’s.

Tot slot was Stefan de Craen in de gewichtsklasse -81 kg aan de beurt. Stefan begon goed maar bleef te veel inzetten, ondanks dat hij voorstond, en moest dit bekopen met een houdgreep tegen.

Zijn 2de partij was hij er duidelijk op gebrand om te winnen, wat hij dan ook deed binnen 30 seconden met een schitterende tai-otoshi.

De 3de partij was vreemd genoeg tegen dezelfde tegenstander als de 1ste partij. Stefan was er dan ook alles aan gelegen om dit keer te winnen, wat helaas door een heupworp van zijn tegenstander werd verhinderd.

Al met al hebben de heren goed judo laten zien.

BAS Judo

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Judo
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top