AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Flevolamb Flevolamb
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Volop activiteiten bij BAS Voetbal

Dinsdag 10 februari 2004
Volop activiteiten bij BAS Voetbal
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De jeugd- en evenementen commissie van BAS Voetbal heeft voor de komende weken diverse activiteiten voor haar leden in petto: een bingo avond en twee darttoernooien.

Op vrijdag 20 februari aanstaande is er voor de D-, E- en F-jeugd een bingo-avond in de kantine van de vereniging. Ook dit jaar zijn er weer veel leuke prijzen te winnen. De avond, waarbij ook de begeleiders van de pupillen van harte welkom zijn, zal duren van 18.30 tot 20.30 uur.

Darttoernooi voor de jeugd
Vorig jaar werd voor het eerst een jeugd-darttoernooi gehouden. Alle jeugdleden (tot en met de B-junioren) zullen dit jaar op 6 maart van 14.00 tot ongeveer 17.00 uur mogen strijden om deze eervolle titel, die vorig jaar in de wacht werd gesleept door Tom van Woerkom.

Darttoernooi voor senioren
Ook op 6 maart is er een darttoernooi voor de A-junioren en senioren van BAS. Vorig jaar werd dit toernooi gewonnen door Peter van Gilst en Gerjan Westerhof, die in de finale Bjorn Muller en Hein van Vliet versloegen. Ook dit jaar zal er in koppels (2 personen) worden gegooid en, net als vorig jaar, ook dit jaar zullen deze voorafgaand aan het toernooi worden samengesteld via loting. Dit toernooi zal starten om 19.00 uur.

Opgeven
Opgeven voor één van de twee darttoernooien kan bij de bar in de kantine of per e-mail via j.amsing@chello.nl.

Jeugd/Evenementencommissie BAS Voetbal

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top