AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Musical wordt weer spektakelstuk

Woensdag 11 februari 2004
Musical wordt weer spektakelstuk
Foto: Marjolein Voortwist

BIDDINGHUIZEN - De in 2005 op te voeren musical 'Archipel' wordt weer een waar spektakelstuk, zo bleek dinsdagavond tijdens de presentatie in De Voorhof.

De avond was bedoeld voor belangstellenden die eventueel wilden deelnemen aan deze vierde Biddinghuizer musical. De organisatie zal nog professioneler zijn dan in 1999.

Flevoland
De musical zal vooral gaan over de geschiedenis van Flevoland, zo werd dinsdagavond alvast verklapt. Hierbij komen facetten als liefde, verdriet, nostalgie en humor volop aan bod. Ondanks dat het een nieuw verhaal is, zijn er wel herkenbare punten hierin.

Audities
Op dinsdag 24 februari, dinsdag 2 maart en zaterdag 6 maart zullen er audities gehouden worden. Iedereen die zich heeft opgegeven of nog gaat opgeven, zal hiervoor een uitnodiging ontvangen. De repetities zullen starten op dinsdag 13 april om 20.00 uur.

Uitvoering
De uitvoeringsdata liggen nog niet vast. Wel is het de planning deze voor 27 maart 2005 te houden, maar dit alles is weer afhankelijk van de ontwikkelingen in De Meerpaal.

Deelnameformulier
Het deelnameformulier is dinsdagavond uitgedeeld aan belangstellenden, maar is ook te downloaden via BHZ-Net (vooralsnog alleen als afbeelding).

 • Klik hier voor het inschrijfformulier
 • Klik hier de bijlage van het inschrijfformulier

  Redactie BHZ-Net

  nieuwsrubrieken
  actueel nieuws
  in de bhznet.nl winkel
 • twitter facebook rss top