Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Flevolamb Flevolamb
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Adm. Financiële Advisering Kafa

BAS gym naar finale turnen

Donderdag 12 februari 2004

BIDDINGHUIZEN - Op zaterdag 28 februari aanstaande vindt in de sporthallen van 't Dok in Dronten de finale plaats voor damesturnen van de Regio Gelderland-Midden.

Het betreft de finale van de hoogste categorieën keuze/verplicht van het LOS (Landelijke Oefenstof Systeem) en aan deze finale doen 197 meisjes mee van 43 verenigingen. Onder deze verenigingen is ook BAS uit Biddinghuizen.

Grote regio
De regio Gelderland-Midden omvat een deel van Flevoland en Gelderland. De regio loopt van Lelystad tot en met Nijmegen en van Hattem tot Hoevelaken. Alle meisjes hebben zich geplaatst via 2 voorwedstrijden in 4 rayons. Daarvan zijn de beste 20% doorgegaan naar de finale.

Naast Biddinghuizen doen er ook meisjes mee van verenigingen de rest van uit Flevoland, te weten uit Zeewolde, Dronten en Lelystad.

3 rondes
Er zijn 3 wedstrijdrondes. De eerste wedstrijd begint om 9 uur, de 2e om 12.30 en de 3e om ongeveer 15.00 u. De organisatie is in handen van de gymvereniging Gyjatu uit Dronten samen de Regionale productgroep Turnen dames.

Houdt u van turnen kom dan eens kijken, de toegang is gratis.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u bellen met Lenie Christiaanse, coördinator van de prod.groep turnen dames, tel. 0321-331714 of per e-mail: l.christiaanse@chello.nl

BAS Gym

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Gymnastiek
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top