Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Jeugd kan e-mailen

Dinsdag 19 juni 2001

BIDDINGHUIZEN - De provincie Flevoland wil de jeugd van Flevoland betrekken bij haar beleid, zeker als het gaat om het beleid voor de jeugd zelf. Momenteel is de provincie bezig met de voorbereiding van het Welzijnsbeleid 2002-2005. Er is een startnotitie Welzijnsbeleid verschenen en daarin staan ook tal van onderwerpen die de jongere inwoners van Flevoland aangaan.

Er is bijvoorbeeld aandacht voor de faciliteiten waarvan Flevolandse jeugd gebruik kan maken en ook problemen die Flevolandse kinderen op school tegenkomen zijn onderwerp van gesprek. Omdat het goed is om juist de jonge Flevolanders over deze onderwerpen een stem te geven, heeft de provincie contact gezocht met jongeren en jeugdorganisaties.

Op 9 juni vonden in het Provinciehuis in Lelystad Ronde Tafelgesprekken met jongeren plaats over de onderwerpen die in de startnotitie Welzijnsbeleid worden genoemd. Van deze bijeenkomst is een verslag gemaakt waarop Flevolandse jongeren kunnen reageren.

Tot 11 juli aanstaande is dit verslag te lezen op een aantal websites en iedereen die een mening of een opmerking heeft, kan tot 11 juli een mailtje terugsturen. Deze mails worden vervolgens verwerkt in de startnotitie en zullen daarna een rol kunnen spelen bij het maken van beleid voor jongeren in Flevoland.

Het verslag over de Ronde Tafelgesprekken staat op de websites Lelystad Plaza (http://www.lelystadplaza.nl) en Almere Plaza (http://www.almereplaza.nl) en op de website van de Stichting Bevordering JongerenParticipatie JP2000+: (http://www.jp2000.com).

Of kies deze rechtstreekse link

Het e-mailadres voor reacties is: info@jp2000.com en kinderen en jongeren kunnen naar dit adres dus tot 11 juli 2001 hun mening opsturen.

Bron: Provincie Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flevoland
Fruithandel Van Beek
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 13.8 °C
  • 0.0 mm
  • 14.0 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top