Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Politie Flevoland geeft weer PolitieBericht uit

Dinsdag 24 februari 2004
Politie Flevoland geeft weer PolitieBericht uit
Foto: Politie Flevoland

BIDDINGHUIZEN - Politie Flevoland geeft vanaf vandaag weer Politiebericht uit. Tot en met vrijdag wordt het boekwerkje huis aan huis bezorgd in alle zes gemeenten.

Op deze manier wil de politie de bevolking zoveel mogelijk rechtstreeks informeren, wat uit eerdere onderzoeken naar voren is gekomen Deze vorm van publieksvoorlichting speelt daar in op, daarom verschijnt PolitieBericht in 2004 in ieder geval twee en mogelijk drie keer.

Nieuw
Het is de vierde keer dat Politiebericht verschijnt. Twee zaken zijn nieuw. Allereerst is gekozen voor een krantenformaat, om op die manier meer informatie overzichtelijk op één pagina kwijt te kunnen. Daarnaast is het aantal edities uitgebreid. Er zijn tien edities en de oplage is 140.000. Nieuw dit jaar is het onderscheid tussen Lelystad-Oost en Lelystad-West en de uitgifte in het pand aan de Stationsweg in Lelystad. Daarnaast verschijnen brochures van Almere Stad-Oost, Almere Stad-West, Almere Haven, Almere Buiten en Zeewolde. Ook zijn er boekwerkjes van Dronten, de Noordoostpolder en Urk.

Prestaties en plannen
Elke editie bevat naast algemene informatie over zaken als alcohol en verkeer, klachtenbehandeling, inbraakpreventie en de hoogte van de meest voorkomende verkeersboetes in euro’s, een aantal pagina’s met specifieke informatie per gebied over de openingstijden van de bureaus en de wijkagenten. Deze informatie is zo veel mogelijk afgestemd op de periode van het jaar en op- en aanmerkingen van de Flevolandse inwoners.

Dat geldt ook voor de informatie op de voorpagina, getiteld prestaties en plannen. Hierin maakt Politie Flevoland melding van een aantal opvallende prestaties van het afgelopen jaar en plannen voor de toekomst.
Verder zit in elke brochure een handige telefoonlijst met allerlei telefoonnummers van hulpverleningsinstanties.

Sticker
De verspreiding gaat ook dit jaar via de post, zodat bij alle woningen in Flevoland – uitgezonderd woningen met een Ja Nee en Nee Nee sticker- een krant bezorgd wordt. Mocht iemand het Politiebericht op 1 maart niet hebben ontvangen, dan is een exemplaar bij de balie van de Flevolandse politiebureaus verkrijgbaar.

Bron: Politie Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Politieberichten
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top