Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Volgende week playback 2004

Vrijdag 27 februari 2004
Volgende week playback 2004
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Volgende week woensdag en vrijdag staan in het teken van de jaarlijkse playbackshow in Het Koetshuis. Tijdens deze playback, die wordt georganiseerd door Dorpsbelangen, zullen 19 deelnemers strijden om de eer.

Woensdag 3 maart aanstaande worden de voorrondes gehouden. De 19 deelnemers zullen tussen 13.30 en 16.00 uur uit gaan maken wie goed genoeg is voor de finale. 12 teams zullen in de voorronde gekozen worden om een ronde verder te mogen. De overige deelnemers zullen trouwens wel meedoen tijdens de openingsdans op vrijdag.


Finale
De finale wordt gehouden op vrijdag 5 maart in Het Koetshuis. Tussen 19.00 en 21.00 uur gaat bekend worden wie van de 12 de eerste drie prijzen in de wacht gaan slepen. Vorig jaar waren er twee winnaars bij de playbackshow: Mandy Polhout en het duo Tamara Molenmaker / Nathalie Ritsema.

Toegang
Tijdens de voorronde is er gratis toegang. Bij de finale op vrijdagavond bedraagt de entree 50 cent. Ouders, familie, vrienden en belangstellenden zijn natuurlijk van harte welkom.

Redactie BHZ-Net

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Koetshuis
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top