Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Kijkavond op Rank en Klimop groot succes

Zaterdag 28 februari 2004
Kijkavond op Rank en Klimop groot succes
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Donderdagavond 26 februari, konden de leerlingen en ouders van de Rank en 't Klimop op beide scholen terecht voor de presentatie van het landenproject van beide scholen.

In alle klassen was te zien over welk land er gewerkt was. Alle kinderen hadden een paspoort gekregen. In dit paspoort moest er van elk land een stempel komen en een letter worden opgeschreven. Ook kon de betreffende vlag worden ingekleurd.


Het paspoort

Als alle klassen bezocht waren, kon je van alle letters een woord maken. Uiteindelijk werd dit: Vakantiereizen.

Er was hard gewerkt door alle kinderen en hun meesters en juffen. Zo zag je in Afrika bijvoorbeeld geknutselde giraffen en gekleide huisjes. Ook konden vlechtjes worden gemaakt. In China was er druk geoefend met chinees schrijven. En de juf stak ook nog chinees vuurwerk af.


Afrika

Italie was nagemaakt van zand en verf en vruchten. In Oostenrijk kon je een hoedenspel spelen. De kinderen uit Groenland hadden een mooie iglo gemaakt. De bezoekers van de Verenigde Staten hadden van suikerklontjes een gebouw gemaakt.


Verenigde Staten

Op 't Klimop werd er door verschillende kinderen een dansje gedemonstreerd en op de Rank kon je in de aula bijvoorbeeld bami eten of glühwein drinken.

Het was een zeer geslaagde avond waarop zichtbaar was dat ouders en docenten van beide scholen hun beste beentje voorzetten en zo de ingezette fusie weer een stukje meer zichtbaar werd.

Klik hier voor alle foto's

Verslag en foto's: Tineke Stuifzand

Fotoboeken:


actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top