Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Luykx geplaatst voor Vries

Zondag 29 februari 2004

BIDDINGHUIZEN - In Het Dok in Dronten werden afgelopen zaterdag de finales gehouden van toestelturnen. Diverse turnsters uit Biddinghuizen namen hieraan deel.

In de eerste wedstrijd moesten Dinja Bonestroo en Solveig van Wijngaarden aantreden, helaas was Dinja verhinderd om te komen. Solveig turnde een stabiele wedstrijd en werd 6e.

Tweede ronde
In de tweede wedstrijdronde trad Rianne Stuut aan. Ook Rianne deed het goed en werd 5e. In de derde en laatste wedstrijdronde waren Faira Suidgeest, Lidewij Hoiting en Marine Luykx aan de beurt. Lidewij werd 7e , Faire 11e.

Geplaatst
Marina had een beetje pech met haar vloeroefening en werd daardoor 4e, maar zij heeft zich wel geplaatst voor de districtswedstrijd op 27 maart a.s. in Vries.

Omroep Flevoland
Op zondagavond komt er op TV Flevoland een samenvatting over deze wedstrijd, waarin Marina en een meisje uit Zeewolde worden gevolgd. Ook vonden er voor zowel radio als tv interviews plaats met Marina en haar trainster Diane van Os.

Tijdens de 3e wedstrijd waren er telkens nieuwsflitsen over het turnen met onder andere een interview met Lenie Christiaanse, coördinator van deze wedstrijden.

Redactie BHZ-Net

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Gymnastiek
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top