Tel. 0321-333169 Peter Evers
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Van Wijk en Kraandijk naar All Star Gala

Woensdag 31 maart 2004

BIDDINGHUIZEN - Anne-Marie van Wijk en Carla Kraandijk van de dames van BAS basketbal zijn geselecteerd voor het Rayon All Star Gala, dat op zaterdag 1 mei a.s. wordt gehouden in het Sportcentrum van de Universiteit Twente in Enschede.

Het Rayon All Star Gala is de jaarlijkse afsluiting van het basketballseizoen in Rayon Oost. Spelers en coaches van de teams in de rayon hoofdklasse Dames, Heren en Jongens Junioren hebben de afgelopen weken via een internet-verkiezing bepaald wie de beste spelers en coaches van hun competities zijn.

Deze ‘All Stars’ komen tijdens het Gala tegen elkaar in actie tijdens drie vriendschappelijke ‘show’-wedstrijden. De avond bestaat verder uit een randprogramma vol entertainment.

Het Rayon All Star Gala wordt georganiseerd door Rayon Oost van de NBB in samenwerking met de studenten-basketballvereniging Arriba. Het gala vindt plaats tijdens het driedaagse Breedtetoernooi van Arriba. Aan dit toernooi zullen ruim veertig teams deelnemen en mede daardoor verwachten de organisatoren –net als vorig jaar– een ‘volle bak’ tijdens het Gala.

Meer informatie over het Rayon All Star Gala is te vinden op de website van het gala: http://allstar.dbvarriba.com.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Basketbal
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top