Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Tel. 0321-333169 Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Alice Naber naar Italië

Woensdag 7 april 2004

BIDDINGHUIZEN - Alice Naber-Lozeman uit Biddinghuizen is dinsdagochtend met vier eventingpaarden voor vier weken richting Italië vertrokken.

Komend weekeinde start zij in een wedstrijd in Rome, terwijl zij in het weekeinde van 29 april tot en met 2 mei in Pratoni del Vivaro van start zal gaan.

3 sterren
De wedstrijd van komend weekeinde telt drie wedstrijden in één: een één-, een twee- en een driesterren wedstrijd. Met Corral Estate Pretty Woman rijdt zij op één sterren niveau, terwijl zij met Corral Estate Hugoke op twee sterren niveau gaat vertrekken. De meeste belangstelling, ook van haarzelf, gaat uit naar haar prestaties op drie sterren niveau met Corral Estate Baxter en Corral Estate VA Fox.

Top 25
“Ik sta nu op de geschoonde FEI ranking bij de eerste 25 en wil daar natuurlijk in blijven staan, dus moet ik voorkomen dat anderen mij voorbij kunnen gaan”, vertelde Alice. Daarnaast is de wedstrijd in Pratoni del Vavaro een echte lange wedstrijd en zal een goede prestatie daar het de KNHS alleen maar gemakkelijker maken om het NOC*NSF te overtuigen om deze amazone af te vaardigen naar Athene.

Bekend
Het wedstrijdterrein in Pratoni kent Slice, want daar werd in 1998 ook het wereldkampioenschap in deze tak van sport verreden. Toch gaan de eerste herinneringen van de amazone aan Pratoni nog verder terug. “In 1987 reed ik daar de Europese kampioenschappen voor junioren met Why Not. Wat ik zo leuk vind is dat dezelfde groom van toen nu weer meegaat”, aldus Alice.


Bron: KNHS.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Drafsport
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top