Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Adm. Financiële Advisering Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Nieuwe manier foto-ontwikkeling Huishoudbeurs

Dinsdag 27 april 2004
Nieuwe manier foto-ontwikkeling Huishoudbeurs
Foto: De Kleine Huishoudbeurs

BIDDINGHUIZEN - De Kleine Huishoudbeurs heeft voor haar klanten een nieuwe manier om foto's te kunnen bijbestellen: een digitaal intake-station.

Kom met uw Digitale drager: Memorystick, Compact Flash Card, SD Card, Smartmedia, XD Cards of CD-rom naar de winkel en met het nieuwe Intake station kunt u in een paar seconden uw bestelling klaar maken.

Door middel van een persoonlijke (gratis) Chip Card heeft u toegang tot het Digital Intake station. U kiest dan zelf op een leuke en handige manier de leukste foto's, het afdrukformaat en het aantal foto's. Ook kunt u uw foto's nog leuker maken met één van de extra mogelijkheden.

Ter plekke
Kijkt u zelf wat er allemaal kan! Uw digitale bestand kunt u direct weer mee naar huis nemen, de gewenste beelden worden in de winkel ter plekke door het Intake station gekopieerd.


Afdrukken
Vervolgens worden de foto's afgedrukt op "Crystel Archive papier" van FUJI en een paar dagen later kunnen de foto's weer worden opgehaald. De digitale beelden staan dan op de hoogste kwaliteit fotopapier, waardoor een lange kleurechte levensduur wordt gegarandeerd. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit foto's van uw digitale opnamen.

Kijk voor meer informatie in de winkel aan De Baan.

Klik hier voor de advertentieflyer

Redactie BHZ-Net

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top