Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Record aantal bezoekers Koninginnecross

Dinsdag 4 mei 2004
Record aantal bezoekers Koninginnecross
Foto: ACV De Flintstones

BIDDINGHUIZEN - Rond 7 uur 's avonds werd de laatste deelnemer afgevlagd en kon de organisatie van ACV de Flintstones met 268 deelnemers en circa 3500 bezoekers terugkijken op een zeer geslaagde crossdag.

Op een schitterend geprepareerde baan, welke door de schrale wind en brandende zon regelmatig moest worden gesproeid, werd er door de talrijke deelnemers op het scherpst van de snede gestreden om de felbegeerde bekers.

Inhaalacties
Door deze goede conditie van de baan werden er hoge snelheden gehaald en waren er prachtige inhaalacties te zien. Ondanks de strakke planning liep door het vele sproeien het schema een uur uit waardoor de prijsuitreiking om ± 7.00 uur plaats vond.

Flevolanders
Bij deze prijsuitreiking waren vele Flevolanders aanwezig die in de prijzen waren gevallen.
Vooral bij de damesklasse was het podium volledig door Biddinghuizenaren gevuld. Hier was Kirsten Brandsma net even te snel voor Kirsten Hoogeveen en Willeke Kluyfhout. Bij de standaardklasse tot 1400 cc werd Ralph de Bruin uit Dronten eerste en in de crazyklasse waren het Ilmar Eerkes en Freek Pals uit Dronten die er met de bekers vandoor gingen. In de standaardklasse 1400 tot 1600 cc waren het Lars Pesie en Arnout van der Stelt die respectievelijk tweede en derde werden.


Biddinghuizer podium bij dames

Afvalrace
De afvalrace werd uiteindelijk gewonnen door Rutger Smit, terwijl de polderbeker , welke wordt uitgereikt aan de coureur welke over de gehele dag het beste heeft gepresteerd en woonachtig is in de Flevopolder, door Ralph de Bruin mee naar huis werd genomen. Jennie Brandsma had ontzettend veel pech in de vrije standaardklasse. Nadat hij met twee afgetekende overwinningen de finale had bereikt, begaf zijn benzinepomp het en kon hij de finale niet rijden.


Specials
De specialklasse met hun zwaar opgevoerde bolides was een genot om naar te zien. Eén coureur stak hier echter met kop en schouders bovenuit en dat was Huib Versluis uit Nederhorst den Berg.

Op naar 5 juni
Al met al een zeer geslaagde dag en het bestuur van de Flintstones hoopt dat 5 juni a.s. wanneer de tweede cross wordt verreden alles weer net zo verloopt als deze cross.


ACV De Flintstones

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flintstones
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
Adverteerder in de rubriek Koningsdag
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
Adverteerder in de rubriek Racesport
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top