Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Al 8250 euro Voorhofdagen

Zaterdag 8 mei 2004
Al 8250 euro Voorhofdagen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Na de orgelmarathon, die sinds vrijdagmiddag 16:00 uur is gehouden in De Voorhof, hebben de voorhofdagen 2004 al 8250 euro opgebracht.

Dat maakte een tevreden voorzitter Ruthger Steenbeek vanmiddag om 16.30 uur bekend. Van de gelden kwam een groot deel voor rekening van de vele sponsoren die een geldelijke bijdrage deden. De plantenmarkt van zaterdagochtend bracht zo’n 2100 euro op – ook weer meer dan andere jaren.

Orgelmarathon
Jaarlijks lukt het de organisatie toch maar weer om een muzikaal hoogtepunt te realiseren. Ook dit jaar was de orgelmarathon zeer gevarieerd en ook nu ging deze 24 uur door. Er was aan het eind van de rit wel te zien dat er verscheidene bezoekers waren die alle 24 uur erbij waren geweest, zo genoten ze van de dag.


Minoes op herhaling

Slotstuk
Het eind van de marathon was voor het Biddinghuizer kinderkoor Jong Leven, die stukken uit hun eerder opgevoerde musical Minoes zongen. Het kinderkoor werd afgewisseld door een schitterende samenzang van Sebastiaan Schippers en Martine Dubois. Tot slot zongen de aanwezige mensen “Ga nu heen in vrede” als slotlied.


Martine Dubois met Sebastiaan Schippers

Orgelvirtuoos
Na het slotlied was er nog een bijzondere toegift. Organist / pianist / zanger / multimuzikant Gerwin van der Plaats speelde op het kerkorgel een ‘dierenlied’ en wist niet alleen het kerkorgel te laten klinken als een draaiorgel, maar liet ook de mensen volop meezingen met “Hup Holland Hup”, “Er zitten twee motten” en “Hallo meneer de uil”.


Het was om half vijf nog steeds druk in De Voorhof

Tweede weekend
Over twee weken volgt het tweede deel van de Voorhofdagen. Dan zal er een goederenmarkt / rommelmarkt worden gehouden in het kerkcentrum, is er Rad van Avontuur, een Creamarkt en Kinderspelen.

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZ-Net

Fotoboeken:


actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 19.6 °C
  • 0.0 mm
  • 18.8 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet EK2020 Voetbalpoule
BHZNet EK2020 Voetbalpoule BHZNet EK2020 Voetbalpoule
BHZNet Tourmanager 2021
BHZNet Tourmanager 2021 BHZNet Tourmanager
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top