Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kafa Kafa
Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Wie is Biddinghuizens beste darter?

Maandag 17 mei 2004
Wie is Biddinghuizens beste darter?
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Wie is de beste darter van Biddinghuizen (geweest)? Daar is niemand het over eens, maar dit kan tijdens de feestweek in juni worden bepaald.

HEDI-Darts organiseert in samenwerking met het Comité 40 jaar Biddinghuizen een gezellig, laagdrempelig darttoernooi. Iedereen die in Biddinghuizen woont of heeft gewoond kan meedoen en zo op sportief vlak het 40-jarig bestaan van Biddinghuizen vieren.

Ruimte
Het toernooi wordt gehouden in Het Koetshuis op zondag 6 juni aanstaande en biedt ruimte aan 64 deelnemers. Het leuke aan dit toernooi is dat deelnemers van ieder niveau meedoen. De kans dat je zo een ronde verder komt, is een stuk groter.

Samenwerking
Het Comité 40 jaar Biddinghuizen is blij met de samenwerking met Biddinghuizens grootste dartclub. "Zij hebben de ervaring die nodig is om een toernooi van deze omvang te kunnen organiseren. Bovendien beschikken ze over een prachtige locatie met goede borden, banen en laptops."

Aanmelden
Aanmelden voor het darttoernooi kan via info@hedidarts.nl of telefonisch bij Peter van Gilst (0321-332695). De kosten voor deelname zullen heel laag zijn (waarschijnlijk 2 euro) - hiervoor staat er een prachtig toernooi met prachtige bekers. Meld je wel op tijd aan, want vol=vol.

Comité 40 jaar Biddinghuizen / HEDI-Darts

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Darts
HediBouw HediBouw
Bouwen in Agrarisch, utiliteit en woningen
Noorderbaan 38
8256 PR
Biddinghuizen
T 0321-331649
F 0321-332204
E info@hedibouw.nl
W http://www.hedibouw.nl/
HediBouw
HediBouw
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top