Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Judovuurwerk bij bandentoernooi

Zondag 23 mei 2004

BIDDINGHUIZEN - Op zaterdag 22mei werd de sportzaal van het Koetshuis in Biddinghuizen veranderd in een echte judotempel voor het 4e en laatste bandentoernooi van dit seizoen.

Door de inzet van de vele vrijwilligers, waaronder de scheidsrechters: Chris Testerink, Roel Damhuis en Niek Damhuis, is het weer een geslaagde middag geworden.

Poules
Na een gezamenlijke warming-up, onder leiding van BAS -Judo voorzitter Menno Douwes, werden de acht poules bekend gemaakt. In totaal deden er 42 judoka’s mee, waaronder 7 meisjes. Swift, als bezoekende club, was vertegenwoordigd met 27 judoka’s en de thuisspelende club BAS dus met 15 judoka’s.

Voortijdig
De fanatieke judoka’s vochten als tijgers en de ene score was nog mooier dan de andere. De EHBO had haar handen vol aan kleine ongelukjes, maar niemand raakte ernstig gewond. Alleen Maikel Zoeten moest de strijd voortijdig staken.

Winnaars
De volgende judoka’s wonnen al hun partijtjes in hun poule: Luca Mehrow, Alban Triest, Lars Kamphuis, Dominique Doppenberg, en Joey Karijowiredjo. Maar er waren ook judoka’s die al hun partijtjes met de maximale score wisten te winnen: Stein van Beusekom, Don Mehrow en Bas Testerink deden het perfect.

Nathalie Dientjes zette ook een knappe prestatie neer. Zij heeft haar 20 wedstrijden gehaald, ondanks dat het halen van punten erg moeilijk voor haar is. Ze gaat er gewoon elke keer opnieuw voor. Dat heet strijdlust. Dat is een pluimpje waard.

Technisch examen
Het was weer een geweldig judofeest en de meeste judoka’s kunnen zich gaan opmaken voor het technisch examen op 26 juni. Voor diegene die nog niet aan de vereiste punten of wedstrijden zitten: er komt nog een vanentoernooi in Swifterbant op 5 juni en een groot toernooi (OFK) in Lelystad op 12 juni.

BAS Judo


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Budo
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 23.8 °C
  • 0.0 mm
  • 19.4 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2024
BHZNet Tourmanager 2024 BHZNet Tourmanager
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top