Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Colombine Open gestart!

Zaterdag 29 mei 2004
Colombine Open gestart!
Foto: BAS Tennis

BIDDINGHUIZEN - Donderdagavond werden de eerste wedstrijden al gespeeld, maar gisteren (vrijdag), ging de Colombine Open bij BAS-Tennis officieel van start.

De Colombine Open heette vorig jaar het Eric Olympic toernooi. Elk jaar kiest BAS-Tennis een goed doel, waar de opbrengst van het toernooi aan ten goede komt. Met ook dit jaar weer een record aantal deelnemers, wordt het gezelligheidstoernooi in Biddinghuizen elk jaar groter en groter. Ook dit jaar hebben de vele vrijwilligers niet stil gezeten en is het sportpark omgetoverd in een ware tennisarena.


Band met Biddinghuizen
In zijn openingswoord sprak voorzitter van BAS-Tennis Andre Ceelen de hoop uit dat het dit jaar net zo’n gezellig toernooi zal worden als voorgaande jaren, met een record opbrengst voor het goede doel. Naast de mascotte Colombientje was ook de voorzitter van het Colombine huis aanwezig in zijn dankwoord naar BAS-Tennis sprak hij over de band die er is tussen Biddinghuizen en het Colombine Huis


Clinic Siemerink Eltingh
Gedurende 4 dagen is het feest op het tennispark met zaterdag een grote feestavond. Op maandag vindt het hoogtepunt van het toernooi plaats. Niet alleen de finales en uitslag van de verloting, maar ook de demonstratie partij van Jacco Eltingh en Jan Siemerink, die daarnaast ook nog een clinic zullen verzorgen.


Kortom reden genoeg om een bezoek te brengen aan het gezellige sportpark van BAS Tennis.

Redactie BHZ-Net

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Tennis
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top