0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Nieuwe aanvragen huursubsidie

Dinsdag 1 juni 2004
Nieuwe aanvragen huursubsidie
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Ontvangt u nu al huursubsidie, dan wordt het dit jaar ook weer automatisch gecontinueerd. Huurders die voor het eerst huursubsidie aanvagen, kunnen bij Oost Flevoland Woondiensten terecht voor het invullen van het huursubsidieformulier.

Voor huurders die nog geen volledig huursubsidiebericht over het jaar 2003-2004 hebben ontvangen en voor huurders die na half mei nog een eerste aanvraag insturen over de huidige periode worden door het Ministerie van VROM benaderd. Zij ontvangen een uitlegbrief met daarbij een aanvraagformulier voor het tijdvak 1 juli 2004-1juli 2005.

Formulier
Huurders die voor het eerst huursubsidie aanvragen kunnen het formulier verkrijgen bij Oost Flevoland Woondiensten De medewerkers van de afdeling Bewonerszaken helpen graag met het invullen ervan. Huurders kunnen hiervoor terecht op het kantoor van OFW aan De Noord 47-49 in Dronten, van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Verkort
Voor de nieuwe aanvragen is een verkort aanvraagformulier ontwikkeld, waarbij OFW alleen de huurgegevens hoeft in te vullen. Daarom heeft OFW geen jaaropgaven van het inkomen of bankafschriften van het vermogen van de huurder meer nodig. Dit vraagt het Ministerie van VROM zelf op bij de belastingdienst.

Voor 1 juli
Let op! Wacht niet te lang. Het aanvraagformulier moet vóór 1 juli a.s. ingeleverd zijn bij het Ministerie van VROM. Huursubsidie met terugwerkende kracht is niet meer van toepassing.

Oost Flevoland Woondiensten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wonen
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top